«علی جودکی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۲ پروانه بهرهبرداری با ذخیره قطعی ۱۱ هزار و ۶۸۳ تن ظرفیت استخراج پارسال در استان مرکزی صادر شد که نسبت به سال ۹۹ بیش از ۳۶ درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: ۶۹۱ میلیارد ریال سرمایهگذاری سال گذشته از سوی بخش خصوصی در معادن استان مرکزی صورت گرفته که در این فرآیند زمینه اشتغال ۱۸۲ نفر فراهم شد.
مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با بیان اینکه پارسال ۱۳ پروانه اکتشاف و ۱۹ گواهی کشف در نقاط مختلف این استان صادر شده است، گفت: سال گذشته، وضعیت محدودههای معادن بلاتکلیف و راکد استان ساماندهی شد و پهنههای اکتشاف نیز مورد بررسی قرار گرفت و اکنون بهرهگیری هر چه بیشتر از ظرفیت معادن همراه با نظارت این سازمان هدفگذاری شده است.
جودکی بیان کرد: ۳۶ نوع ماده معدنی از ذخایر قطعی استان در حال استخراج است که بیشترین آن مربوط به معادن تراورتن با ۱۰۰ فقره و سنگ لاشه ۹۸ فقره بوده و اغلب این معادن در شهرستانهای ساوه و زرندیه مستقر هستند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون ۶۱۰ فقره معدن دارای پروانه بهرهبرداری با ذخیره قطعی یک میلیون ۳۵۰ هزار تن با میزان سرمایهگذاری هفت هزار و ۸۹۶ میلیارد ریال در استان مرکزی فعال است که برای چهار هزار و ۷۶۳ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: از این تعداد معدن دارای پروانه ۳۹۹ معدن فعال، ۲۱۱ معدن نیز غیرفعال است و همچنین ۲۷۵ فقره معدن پروانه اکتشاف و ۲۲۶ فقره معدن نیز گواهی کشف دارند.
نظر شما