۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۱۳
کد خبر: 84739233
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدیران باید به محل خدمت تعلق خاطر داشته باشند

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: مدیران باید به محل خدمت تعلق خاطر داشته باشند و مدیران پروازی نباید برای بخش صنعتی به کار گرفته شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا،«فرزاد مخلص الائمه» شامگاه یکشنبه در نشست استاندار با نمایندگان جامعه کار و تولید استان مرکزی به مناسبت هفته کارگر افزود : آرمان‌های بلندی برای ارائه خدمت مورد توجه است اما در میدان عمل

مشکلات عدیده ای شکل می‌گیرد که کار را سخت و انرژی را تلف  می‌کند.

وی اظهار داشت:  انرژی که برای انجام امور گذشته صرف می‌شود باید برای پیشرفت و تحول به کار گرفته شود اما حجم کارها و مشکلات این اجازه را نمی‌دهد و موجب شده تا کار سخت پیش برود.

استاندار مرکزی گفت: تقسیم کار در امور اجرایی صورت گرفته است و باید برای حل مسائل  از سازوکار مناسب استفاده کرد.

مخلص الائمه در ادامه افزود: مدیر پروازی نباید،نه برای واحدهای صنعتی و نه برای سایر حوزه ها فعالیت کنند این افراد باید هرچند بومی نیستند احساس تعلق داشته باشند.

وی اظهار داشت: مدیرانی که در تهران هستند نمی‌توانند برای قطب صنعتی تصمیم بگیرند؛ اصراری به بومی بودن نیست باید نسبت به منطقه احساس تعلق کنند.

استاندار مرکزی گفت: در این استان با پدیده دو تابعیتی مواجه ایم، مدیری که تعلق به استان محل خدمت نداشته باشد به نفع اقتصاد کشور نخواهد بود.

مخلص الائمه افزود: واردات در بیشتر مواقع به تولید آسیب می زند اما در برخی جاها واردات مثل مواد اولیه لازم است و در جاهایی که تولید کفایت نمی‌کند باید به واردات پرداخت.

وی توضیح داد: مافیا واردات حاضر است هر هزینه‌ای را بپردازد تا شرکت‌های تولید به قبل از وضعیت تولید خود دست پیدا نکنند و تولید پا نگیرد.

استاندار مرکزی، با بیان اینکه واحدهای صنعتی استان مرکزی در شرایط خوبی قرار دارند، افزود: بدنه کارگری استان مرکزی در چند شرکت مادر تخصصی و بزرگ خلاصه نمی شود؛ شرکت های متوسط و کوچکی در سطح این استان با

جمعیت کارگری بالایی فعالیت دارند.

وی در ادامه  اظهار داشت:  شهرک بزرگ صنعتی هوشمندی در استان ایجاد خواهد شد که مقدمات آن در حال پیگیری و زمین برای این شرکت معرفی شده است.

استاندار مرکزی گفت: ظرفیت و نقاط قوت استان مرکزی بیش از مشکلاتی است که با آن مواجه است و می توان برای حل هرکدام از این مسایل، راهکار ارایه داد. نیازمند اقدامات بنیادین هستیم تا یک حرکت جهشی و جهادی با حفظ اصول و چارچوب و تغییر بنیادی در روش کارکردها صورت گیرد.

فعالیت ۲۲۴ هزار کارگر در استان مرکزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: ۲۲۴ هزار و ۴۰۳ کارگر در دو هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی این استان به عنوان چهارمین قطب صنعتی کشور مشغول فعالیت هستند.

«جمشید امیدی» افزود: ۴۰۰ عنوان برنامه در هفته کارگر در استان مرکزی شامل افتتاح خانه بهداشتی تولید، اصلاح افتتاح مرکز مهارتی، بازدید از بیت امام، افتتاح دفتر مشاوره در اراک، برگزاری مسابقات ورزشی، گلباران مزار شهدا

و دیدار با خانواده شهدا تدارک شده است

وی اظهار داشت: ۲۷۷ تشکل کارگری کارفرمایی، ۴۵ شورای اسلامی، ۱۳۰ نماینده کارگری، ۳۶ انجمن کارگری، سه انجمن صنفی کارگری، یک کانون شورای اسلامی کار، ۱۰ کانون کارگری بازنشسته شهرستانی و یک کانون کارگری در این استان فعالیت دارند.
رئیس کانون انجمن صنفی کارگران استان مرکزی نیز گفت: بیمه دو هزار و ۵۰۰ نفر کارگر در استان آماده قطع شدن است و تامین اجتماعی با کسری منابع مواجه است و بیمه جدید را انجام نمی دهد.

 «علی قاسمی» افزود: مبلغ ۳۴۰ هزار تومان حق بیمه در توان پرداخت کارگران نیست و مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای حل این مشکل اقدام کند.

وی اظهار داشت: ساماندهی کارگران فصلی و ساختمانی در دستور کار جدی قرار بگیرد زیرا  در اجرای این طرح فقط شهرداری اراک همکاری کرد و بقیه دستگاهها همکاری نکردند.

رئیس کانون انجمن صنفی کارگران استان مرکزی گفت: برای جمع آوری کارگران فصلی باید اقدامی صورت گیرد و با راه اندازی این سایت می‌توان کارگران را ساماندهی کرد همانطور که طرح ساماندهی کارگران فصلی در مشهد در حال انجام است.

رئیس کانون انجمن صنفی کارفرمایان استان مرکزی هم گفت: این کانون از سال ۸۹ شکل گرفته و در سه دوره فعالیت داشته و تعامل خوبی با جامعه کارگری استان برقرار کرده است.

«علیرضا خلیلی » افزود: یکی از دغدغه‌های مهم کارگران، اشتغال و کارآفرینی است، کاهش رشد جمعیت و پیر شدن جمعیت، شرایط اشتغال را سخت کرده و تامین نیرو متخصص را با مشکل مواجه کرده است.

وی اظهار داشت: اکنون برای سرمایه گذاری در بخش دولتی نیاز به سرمایه‌گذاری تکنولوژیکی است تا در این حوزه سرمایه‌گذاری صورت گیرد.

خلیلی تاکید کرد: چون در شرایط تحریم هستیم دسترسی به فناوری به سختی ممکن است  بنابراین باید از ظرفیت داخلی استفاه بهینه صورت گیرد و استفاده از صنایع فرسوده، سرمایه‌گذاری تولید را با مشکل مواجه می‌کند.

فعالیت ۳۵۰ کانون بازنشستگی در کشور 

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی اراک نیز گفت: در کشور ۳۵۰ کانون بازنشستگان  وجود دارد که از این تعداد ۹ کانون در استان مرکزی فعالیت دارند.

«سید نورالدین ابطحی» افزود: ۱۰۵ هزار نفر تحت پوشش کانون بازنشستگان در استان مرکزی هستند که از نظر رفاهی، معیشتی، درمانی در تنگنا قرار دارند.

وی اظهار داشت: ۶۰ هزار نفر تحت پوشش کانون بازنشستگان اراک هستند که درمان از دغدغه های آنان با حذف ارز دارویی است. سال گذشته ۱۰ هزار نفر در استان موفق به دریافت تسهیلات با نرخ چهار درصد شدند.

رئیس شورای اسلامی شرکت آذرآب اراک نیز گفت: این شرکت همچنان درحال دادن هزینه سال های گذشته است این شرکت سال ۸۲ به سهامداری (بانک کشاورزی) واگذار شد و در دولت قبل فردی با گرفتن وام سهام این شرکت را

خرید.

«داود عسگری» افزود: بزرگترین مشکل شرکت آذرآب سهامداری آن است این شرکت باید به آغوش دولت بازگردد  زیرا شرکت به بخش نا اهل خصوصی داده‌ شده است.

وی اظهار داشت: یک هزار و ۲۰۰ نیرو در این شرکت فعالیت دارند از دولت آقای رئیسی انتظار است مشکل سهامداری شرکت آذرآب را حل کند.

رئیس شورای اسلامی ماشین‌سازی اراک نیز گفت: مهمترین مشکل جامعه کارگری امنیت شغلی است برخی از همکاران با سابقه ۲۰ و ۳۰ ساله همچنان قراردادهای یک ماهه دارند این قراردادهای کوتاه مدت به دست مدیرانی بسته

می‌شود که به کارگران ظلم و اجحاف می‌کنند و تامین شغلی ندارند.

«محمدرضا نظام آبادی» افزود: ماشین سازی معضل مدیریت منابع انسانی دارد جریانی در این شرکت حاکم است که کارگران را به عنوان ابزار می‌بیند در حالی که کارگران فکر و احساس دارند.

وی اظهار داشت: بی درایتی در حوزه مدیریتی شرکت وجود دارد که موجب شده ارتباط کارگر با مجموعه صنعت کم‌رنگ شود.

رئیس شورای اسلامی ماشین‌سازی اراک با بیان اینکه، شرکت ماشین سازی اراک باید به مجموعه دولت بازگردد، تصریح کرد: سخت و زیان‌آور بودن، پایه سنوات و طبقه بندی ارزیابی سه مطالبه کارگران ماشین سازی اراک است.

رئیس شورای اسلامی هپکو نیز گفت: در سالهای گذشته تصمیم به تعطیلی این کارخانه بزرگ گرفته شد و اگر تصمیم دولت بر تولید و اشتغال قرار گرفته است باید مشکلات کارخانجات بزرگ حل شود.

«سید امیر میرناصری» افزود: اگر برای تولید و اشتغال تصمیم درست گرفته نشود نیروهای متخصص کارخانجات بزرگ بازنشسته می شوند و این درحالی است که جایگزینی برای آنها پیش‌بینی نشده و در سال‌های نه چندان دور

واردات افزایش خواهد یافت.

وی اظهار داشت: شرکت هپکو دو هزار و ۴۰۰ پرسنل داشته است که اکنون به ۷۵۰ نفر رسیده و سال گذشته ۵۰ نفر بازنشسته شدند و امسال هم ۱۵۰ نفر بازنشسته خواهند شد.

رئیس شورای اسلامی واگن پارس نیز گفت: یکی از بزرگترین مشکلات جامعه کارگری امنیت شغلی است.

«محمد قلعه نوعی» افزود: قرارداد یک و دو ماهه با کارگران بسته می شود کارگرانی با ۱۰ سال سابقه باید استخدام شوند ولی همچنان قرارداد موقت دارند.

وی اظهار داشت: نداشتن سهامدار اهل باب شده است و این مهم منجر شده تا این شرکت که پنج هزار نیرو داشته  اکنون یک هزار و ۲۰۰ نیرو داتشه باشد.

رئیس شورای اسلامی واگن پارس اظهار داشت: واردات بی رویه از مشکلات این شرکت تولیدی است، لوکوموتیو و واگن مترو از چین وارد کشور می‌شود در حالی که این کارخانه ظرفیت تولید ۱۰۰ واگن در ماه را دارد.

رئیس سازمان بسیج کارگری استان مرکزی نیز گفت: سازمان بسیج کارگری مأموریت کمک به رفع موانع تولید را برعهده دارد.

«علی سجادی» افزود: پارسال در کمک به رفع موانع تولید با کارگروه تخصصی با عنوان گروه (کار آمد) برای عارضه یابی واحدهای صنعتی استان اقدام شد.

وی توضیح داد: در یک سال گذشته از ۸۰ واحد تولیدی ۴۰ واحد، ارزیابی شدند که نسبت به حل مساله این واحدها  اقدام شد.

رئیس سازمان بسیج کارگری استان مرکزی گفت: در سالم سازی محیط کار نیز برای خانواده کارگران جلساتی برگزار و منجر به کاهش سه درصدی طلاق و اعتیاد شدیم.

سجادی افزود: در حوزه محرومیت‌زدایی بسیج کارگری استان فعالیت های موثری را در یک سال گذشته انجام داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha