شهره نصر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق برنامه زمانبندی انجام شده؛ کار میدانی این پیمایش در زنجان از اواخر اردیبهشت آغاز میشود و تا پایان تیر امسال ادامه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: انتخاب بلوکها و نمونههای مورد پژوهش در سطح ملی بصورت تصادفی انتخاب شده و در استان زنجان، شهرستانهای دارای بلوک برای مشارکت شامل زنجان، ابهر، ایجرود، خرمدره، خدابنده و ماهنشان هستند.
به گفته این مسوول، در این پیمایش روانشناسان با توانمندی بالا و تحصیلات مرتبط که در این امور آموزش دیدهاند برای تکمیل پرسشنامهها با کارت شناسایی به منازل افراد مراجعه میکنند.
مسوول سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اهداف اجرای این طرح را، تعیین شیوع اختلالات روانی ۱۲ ماه گذشته، تعیین میزان شدت اختلالات روانی، تعیین میزان استفاده از خدمات سلامت روان و انواع آنها و تعیین هزینههای مصیبت بار ابتلا به اختلالات روانی ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: امروزه اهمیت سلامت روان و نقش آن بر سایر ابعاد سلامت انسان بر همه آشکار است و باید گفت که سلامت روان تنها به معنی نبود بیماری و اختلال روانی نیست، بلکه شامل عملکرد مطلوب ذهنی، توانمندی فکری و هیجانی، احساس خودکارآمدی و استقلال و خودشکوفایی نیز می شود.
نظر شما