به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شهرداری، حکیمه غفوری در بیست و نهمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز افزود: بهتر است در این پیوست رستههای فعالیت در فرهنگسراها به صورت دقیق مشخص شود.
وی با اشاره به اهمیت تدوین این پیوست برای پروژه های عمرانی، اظهار داشت: بهتر است این آییننامه در کمیته کارشناسی تکمیل و بازبینی شود و برای تصویب در جلسه بعدی این کمیسیون بررسی شود.
دبیر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه پیشنهاد کرد طرح پیوست فرهنگی برای پروژههای عمرانی برای موضوعات مربوط به تمامی حوزهها مانند شهرسازی هم لحاظ شود.
روحالله دهقاننژاد، با بیان اینکه در زمان کنونی ساختمان های تبریز با نماهای رومی ساخته می شود، افزود: با تدوین این پیوست در حوزه شهرسازی می توان به موارد مربوط به این حوزه نیز رسیدگی کرد.
وی با اشاره به اینکه نگاه فرهنگی در حوزه شهرداری کمی ضعیف است و باید ظرفیتهای موجود تقویت شود تا این مهم مورد توجه ویژه قرار گیرد، اظهار داشت: بهتر است پروژههای عمرانی ساده هم پیوست فرهنگی داشته باشد تا در ظرفیتهای بزرگ نیز بتوان اقدامات موثری اتخاذ کرد.
دهقاننژاد، ادامه داد: در این طرح بستر تعریف، سازمان متولی مشخص و هدفگذاری تعیین شود.
سیدکاظم زعفرانچیلر، نائب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه گفت: در تدوین این پیوست باید از متخصصان استفاده کرد و راهبردها و زمان اجرای آن تعیین شود تا در موعد مقرر به سرانجام رسد.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه گفت: بحث پیوستنگاری اجتماعی جزو الزاماتی بوده که در قوانین هم لحاظ شده است و نمونههای این طرح نیز وجود دارد.
روحالله رشیدی، افزود: باید در تمامی پروژههای عمرانی مشاوره و پیوست باشد ولی به این موضوع اعتنایی نمیشود و حتی پیوستهای ترافیکی هم در نظر گرفته نمیشود.
وی اظهار داشت: پیشنهاد می شود در کمیته کارشناسی جزئیات موضوع لحاظ و در جلسه بعدی ارائه و نسبت به آن زمان برای تدوین تعیین شود.
غلامرضا احمدی، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه تدوین شیوهنامه زمانبر است، گفت: این طرح ابتکاری نبوده و قوانین بالادستی دارد .
نظر شما