سرهنگ حامد محمودی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پلیس به منظور برخورد قاطع با متخلفان که باعث کاهش اینگونه تخلفات میشود به مدت سه روز در اردیبهشت ماه سال جاری اجرا و با تخلفاتی که در این زمینه رخ میدهد برخورد شد.
وی ادامه داد: تعداد معدودی از رانندگان برای فرار از تخلفات ارتکابی و جریمه نشدن توسط دوربینهای هوشمند ثبت تخلفات و مامورین، اقدام به مخدوش کردن پلاک وسیله نقلیه خود میکنند که این کار جرم محسوب میشود.
محمودی با بیان اینکه مخدوش کردن پلاک نشان میدهد که راننده قصد انجام تخلف خاصی با خودرو دارد و این تخلف میتواند در حوزه رانندگی یا خارج از آن باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به تخلفات و جرائم رانندگان و در راستای نهادینه کردن قوانین و مقررات جاری و پیشگیری از تخلفات جرائم رانندگی، ضمن اعمال قانون رانندگان متخلف جرایم مرتبط با پلاک وسایل نقلیه نیز برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
رییس پلیس راهور غرب استان تهران اضافه کرد: برابر ماده ۷۲۰ قانون قانون مجازات اسلامی هرکس در ارقام و مشخصات پلاک وسایل نقلیه موتوری زمینی، آبی یا کشاورزی تغییر دهد و یا پلاک وسیله نقلیه موتوری دیگری را به آن الصاق نماید یا برای آن پلاک تقلبی بکار برد یا چنین وسایلی را با علم به تغییر و یا تعویض پلاک تقلبی مورد استفاده قرار دهد و همچنین هر کس به نحوی از انحاء در شماره شاسی، موتور یا پلاک وسیله نقلیه موتوری و یا پلاکهای موتور و شاسی که از طریق کارخانه سازنده حک یا نصب شده بدون تحصیل مجوز از راهنمایی و رانندگی تغییر و آن را از صورت اصلی کارخانه خارج کند به حبس از شش ماه تا یکسال محکوم خواهد شد.
محمودی اظهار داشت: با اجرای طرح برخورد با خودروهای پلاک مخدوش در این سه روز، یکهزار و ۱۵۱ فقره اعمال قانون و تعداد ۱۱ دستگاه خودرو توقیف و رانندگان به مراجع قضایی معرفی شدند.
رییس پلیس راهور غرب استان تهران یادآور شد: طرح برخورد با خودروهای پلاک مخدوش به طور مستمر در شهرستانهای غرب استان در دستور کار این پلیس قرار خواهد گرفت.
نظر شما