«احمدرضا نوازنی» روز شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، افزود: ۸۳۷ نفر از دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی و ۷۸۸ نفر ماده ۲۸(استخدام پیمانی افراد غیر دانشگاه فرهنگیان) در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ در آموزش و پرورش این استان بکار گیری میشوند.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود ۹۱۰ نفر از فرهنگیان استان مرکزی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۰۴۲ بازنشسته شوند که بر این اساس تعداد ورودیهای آموزش و پرورش این استان نسبت به خروجیها در این مدت ۷۱۵ نفر بیشتر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به اجرای طرح رتبه بندی معلمان در سال جاری پیش بینی می شود تعداد بازنشستگان آموزش و پرورش استان کاهش یابد.
نوازنی یاد آور شد: براساس قانون بودجه، فرهنگیان می توانند تا ۶۵ سالگی در محل کار خود حضور داشته و دولت اجازه بازنشستگی آنان را ندارد.
وی با یادآوری کمبود معلم در آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: کمبود معلم اکنون در مقطع متوسطه این استان بیشتر از دوره ابتدایی است که این کمبودها با استفاده از معلمان حق التدریس جبران شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: واگذاری خدمات آموزشی به شرکتهای آموزشی از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برای رفع کمبود معلم است و در سال جاری تاکید شده از برون سپاری خدمات آموزشی به این شرکتها خودداری شود.
نوازنی با یادآوری قانون رتبه بندی معلمان در سال جاری گفت: قانون رتبه بندی معلمان شامل تمامی نیروهای آموزشی آموزش و پرورش به جز نیروهای اداری می شود.
وی بیشترین امتیاز قانون رتبه بندی معلمان را یک هزار و ۵۰ عنوان کرد و گفت: در این قانون به آموزشیار معلم با رتبه زیر ۵۰۰ امتیاز ۴۵ درصد به حق شغل، شاغل و فوق العاده شغل آنان افزوده می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهارداشت: مربی معلم با حداقل امتیاز ۵۰۰ امتیاز ۵۵ درصد به حق شغل، شاغل و فوق العاده شغل و استادیار معلم با حداقل امتیاز ۶۰۰ امتیاز ۶۵ درصد به این به محور افزوده می شود.
نوازنی خاطرنشان کرد: دانشیار معلم نیز با حداقل ۷۵۰ امتیاز ۷۵ درصد به حق شغل، شاغل و فوق العاده شغل و استاد معلم نیز با رتبه حداقل ۹۰۰ امتیاز، ۹۰ درصد به این سه محور حکم آنان افزوده میشود.
وی با یادآوری شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی و کشور گفت: شیوع این ویروس آسیبهایی را برای حوزههای مختلف از جمله آموزش، تعلیم و پرورش دانش آموزان به همراه داشته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: در این مدت با وجود مشکلات فراوان فرهنگیان آموزش و پرورش هیچگونه کوتاهی در زمینه آموزش و پرورش دانش آموزان نداشته و با بازگشایی مدارس جبران عقب افتادگی دانش آموزان در حوزههای مختلف با تشکیل کلاسهای جبرانی در دستور کار قرار دارد.
نوازنی با یادآوری فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه هرچه در زمینه آموزش و پرورش دانش آموزان سرمایه گذاری شود کم است گفت: اگر آموزش و پرورش درست اصلاح شود پزشک، دانشگاه و کارمند درست میشود و دادگاهها خلوت میشوند.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما