جایگاه شرکت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی کرمانشاه باید تقویت شود

کرمانشاه - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه کشاورزان تشنه بکارگیری فناوری های نوین در بخش کشاورزی هستند، گفت: بنابراین باید جایگاه علم و فناوری در بخش های مختلف کشاورزی با کمک مراکز دانشگاهی، شرکت های دانش بنیان و مراجع علمی در راستای کمک به کشاورزان در استان تقویت شود.

به گزارش ایرنا ؛« شهریار قاسمی» روز پنجشنبه در اولین جلسه تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین در سرسرای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری در خصوص تاکید بر تولید ،دانش بنیان و اشتغال آفرین افزود: قطعا با برنامه ای منسجم و به روز با عزم بدنه کارشناسی و مدیریتی سازمان و خانواده کشاورزان استان می توان تحقق شعار سال در بخش کشاورزی کرمانشاه را عملیاتی کرد.

وی در ادامه با تاکید بر تدوین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت در راستای تاسیس و تقویت شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی استان کرمانشاه اظهار کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی استان می تواند در این راستا نقش محوری داشته باشد و انتظار می رود برنامه های تدوین شده دانش بنیان، عملیاتی و قابل پیگیری باشد.

قاسمی، بخش کشاورزی را تشنه ورود دانش روز دانست و گفت: کشاورزان نیز قطعا از ورود دانش روز به اراضی زراعی و باغی و دامداری ها استقبال خواهند کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآوری کرد: کشاورزی دانش بنیان نباید در حد حرف باشد و بایست بصورت عملیاتی و اجرایی دنبال شود و زمینه افزایش نفوذ ضریب دانش در عرصه های کشاورزی را فراهم آورد.

کرمانشاه ظرفیت فراوانی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان دارد

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت تشکیل قرارگاه عملیاتی تولید، دانش بنیان،اشتغال آفرین در بخش کشاورزی گفت: استان کرمانشاه از ظرفیت های فراوانی جهت فعالیت شرکت های دانش بنیان برخوردار است و با توجه به پتانسیل های علمی و سرمایه های انسانی مرکز تحقیقات انتظار می رود برنامه های ورود و نفوذ دانش به عرصه های کشاورزی کرمانشاه با فعالیت شرکت های دانش بنیان تسهیل شود.

«حسن خمیس آبادی» در ادامه به ضرورت ورود فناوری های روز به بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: امروزه در کشاورزی پایدار و دانش بنیان، نقش فناوری های نوین در افزایش تولید و امنیت غذایی به خوبی مشخص  است و می بایست این مهم در کرمانشاه نیز عملیاتی شود.

وی سپس بر ضرورت تدوین دستورالعمل قرارگاه کشاورزی دانش بنیان و برنامه های تدوین شده برای سیمای کشاورزی فعلی کرمانشاه شود تاکید کرد.

کرمانشاه قطب کشاورزی غرب کشور

به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.

در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.

در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می‌کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha