اعظم السادات امینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مجموع تا پایان این طرح برای گفت و گوی موثر ۹۶۷ نفر در استان برنامه ریزی شده است که از این تعداد ۴۳۰ دانش آموز، ۴۳۰ اولیا و ۱۰۷ مربی است.
وی گفت: باتوجه به نیازها وضرورت های نوجوانان وتوانمند سازی آنان ضرورتی انکارناپذیراست در همین راستا با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تشکیل کرسیهای آزاداندیشی این حوزه تلاش می نماید درراستای ایجاد فضای ارتباط موثروگفتمان های تحول آفرین دانش آموزان با همسالان ، اولیای مدرسه ، والدین ،مسوولان وگروه های اجتماعی با فراهم آوردن پیش شرط هایی که کیفیت زندگی فرد را ازخانه تا مدرسه وتا جامعه های بزرگ تر ارتقاء می بخشد موجب تربیت نسلی شود که به لحاظ هنجاری، ارزش های جمعی مانند اخلاق ، آداب اجتماعی و همبستگی وهمزیستی مسالمت آمیز را تبدیل به مشی زندگیشان نماید.
وس افزود: برنامه ریزی های هدفمندو اثربخش می توانددانش آموزان و اولیا را درمسیرتعاملات اثربخش و بهره مندی از فرصت ها و کسب موفقیت و شایستگی های بیشتر یاری رساند.
وی گفت: اهداف کیفی این طرح تقویت مهارتهای ارتباطی ، همدلی و مفاهمه وگفت و گو، تحکیم وتقویت ارتباط وتقریب نگرش با نسل قبل و ترویج گفتمان های تحول آفرین برای رشد فرهنگی و اجتماعی دانش آموزان دختر است.
دانش آموزان خراسان شمالی متشکل از قومیت های فارس،کرمانج، ترک، ترکمن، تات و بلوچ هستند که هریک از این اقوام ویژگیهای خاص قومیتی دارند.
۱۸۷ هزار و ۷۵ دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۹ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۷ هزار و ۱۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
در مجموع ۴۸ درصد دانش آموزان استان را دختران تشکیل می دهند و ۳۸ درصد دانش آموزان در مناطق روستایی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما