به گزارش ایرنا، حجت الاسلام رضا نوری روز چهارشنبه در همایش روز شوراها در مصلای بجنورد با اشاره به نقش و اهمیت انتخابات و جایگاه شورا در نظام جمهوری اسلامی، اظهار داشت: شورا به معنای دادن حق انتخاب و دخالت شهروندان در تعیین سرنوشت خود و شهر است و کسانی که به عنوان شورا در قبال رای مردم قبول مسئولیت میکنند، تکلیفی بر عهده میگیرند که هم باید در پیشگاه خدا و هم در برابر مردم پاسخگو باشند.
وی با اشاره به اینکه شورا یعنی محلی برای خرد جمعی و باید خروجی تصمیمات آن در مسیری سالم و در راستای خدمت به مردم باشد، تصریح کرد: احترام متقابل بین اعضای شورا میتواند به همدلی بیشتر و انسجام آن کمک کند.
امام جمعه بجنورد، مشورت و همفکری را پایه و اساس شوراها دانست و اظهار داشت: شوراها باید اصول الهی و منافع مردمی را سرلوحه کار خود قرار دهند و با مشورت و همفکری در صدد رفع مشکلات مردم باشند.
وی افزود: اعضای شوراهای اسلامی باید در کنار یکدیگر مشورت و تصمیم نهایی بگیرند و در انتها از مصوبات حمایت کنند و اگر شوراها جزیره ای عمل کنندف مشکلات مردم بیشتر می شود.
حجت الاسلام نوری بیان کرد: در موارد زیادی افراد، کار خلاف را به شوراها دیکته می کنند و اینجاست که اعضای شورا باید نقش نظارتی خود را به خوبی ایفا و به صورت قاطع و فارغ از روابط خویشاوندی تنها به فکر منافع مردم باشند.
وی خاطرنشان کرد: شوراها نماینده جناح، حزب، گروه و قشر خاصی نیستند و تنها منافع همگانی شهر و روستا را به صورت صریح و شفاف در نظر بگیرند و هر چند که در این مسیر نارضایتی هایی نیز ایجاد می شود ولی ولی باید به قانون اکتفا کرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی اضافه کرد: شورا تکلیفی شرعی است و اگر کسی در روستاها شرایط انجام این مهم را دارد باید در پذیرفتن این مسوولیت پیشقدم باشد و میدانی به مشکلات مردم رسیدگی کند.
۹ اردیبهشت ماه سالروز فرمان امامخمینی(ره) مبنی بر تشکیل شوراها در سال ۱۳۵۸ و این روز در تقویم روز شوراها نام گرفته است.
نظر شما