به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر روز سهشنبه به نقل از غلامحسین کرمی در نشست با اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه افزود: قدردان مجاهدتهای مدافعان سلامت و ایثار جامعه بهداشت و درمان در زمینه مبارزه با کرونا و انجام واکسیناسیون هستیم.
وی اضافه کرد: اگر کرونا نبود متوجه اهمیت حوزه سلامت و ضرورت وجود زیرساختهای آن نمیشدیم و نگاه فعلی به جایگاه این حوزه نیز پیدا نمیشد.
کرمی با اشاره به همدلی و همراهی مثالزدنی نمایندگان مجلس در حمایت از مدافعان سلامت یادآور شد: یکی از رسالتهای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی کمک به ارائه خدمات مطلوب در همه حوزهها بویژه حوزه سلامت است.
وی ادامه داد: احصا مشکلات حوزه سلامت استان بوشهر و حل آن باید بر اساس برنامه مدون و عملیاتی صورت پذیرد.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: مطالبات مالی حوزه سلامت استان بوشهر بجد پیگیری میشود.
کرمی با تقدیر از مدافعان سلامت استان بوشهر گفت: عملکرد حوزه سلامت این استان در دوران مبارزه با کرونا و انجام واکسیناسیون درخشان و این تلاش شایسته تقدیر ویژه است.
وی افزود: در شهرستانهای دشتی و تنگستان اقدامات شایستهای بهمنظور افزایش شاخص توسعهیافتگی حوزه سلامت صورت گرفته است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصلهداریم.
کرمی گفت: ورود پزشکان متخصص به شهرستانهای دشتی و تنگستان گامی مهم در راستای جلب رضایت مردم این ۲ شهرستان از اقدامات حوزه سلامت است.
وی اظهار کرد: مشکل جذب متخصصان در برخی رشتهها مانند بیهوشی تنها متوجه یک شهرستان و حتی استان بوشهر نیست، بلکه این کمبود در سطح کشور وجود دارد و امید میرود با برنامهریزیهای مناسب در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این موضوع برطرف شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: توسعه و تعالی خدمات حوزه سلامت همواره نیازمند همدلی و همراهی همهجانبه مسئولان است و نمایندگان مردم استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی نیز بازوان توانمندی برای این مهم به شمار میروند.
دکتر حسن ملکیزاده افزود: در هر شهرستان با بررسی مشکلات و چالشها بهمنظور دریافت راهکار و همفکری با نمایندگان مجلس برای حل مشکلات اقدام میکنیم.
وی اظهار کرد: نگاه جدید حاکم بر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مبنی بر توسعه و تعالی خدمت است.
ملکی زاده افزود: نشستهای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای دستیابی به راهکارهای علمی و عملی مشکلات صورت میپذیرد.
وی اضافه کرد: باید ریلگذاری صحیح و مبتنی بر شاخصهای آمایشی و اجتماعی در استان داشته باشیم تا بتوانیم به توسعه متوازن و ارائه خدمات پایدار دست پیدا کنیم.
مدیران حوزه سلامت استان بوشهر مطالبه گران اجتماعی در این بخش هستند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: برای صیانت از حق مردم، مدیران حوزه سلامت این استان باید بهعنوان مطالبه گران اجتماعی حوزه سلامت نقشآفرینی کنند.
وی ادامه داد: بنای گله و شکایت از انبوه مشکلات موجود و بدهیهای متعدد نداریم، اما نمیتوان آنها را انکار کرد.
ملکیزاده گفت: معتقدیم که میتوان باکار و تلاش مخلصانه و البته همراهی و نگاه ویژه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای جلب رضایت آنها گام برداشت.
نشست هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با نماینده مردم شهرستانهای دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی بهمنظور بررسی وضعیت بهداشتی و درمانی این ۲ شهرستان برگزار شد، در این نشست روسای شبکههای بهداشت و درمان شهرستانهای دشتی و تنگستان و رئیسان بیمارستانهای زینبیه(س) شهرهای خورموج و امام حسین(ع) اهرم نیز حضور داشتند.
نظر شما