به گزارش روز دوشنبه ایرنا از استانداری اردبیل، لطفعلی زیادی در جلسه شورای عشایری شهرستان انگوت اظهار کرد: عشایر شهرستان انگوت با مشکلات عدیدهای در بحث آب شرب ، راه ، تلفن و عدم پوشش تلفن همراه و شبکههای تلویزیونی مواجه هستند و برای رفع این مشکلات باید چاره اندیشی شود.
وی به سکونت هشت هزار نفر از عشایر زحمتکش عشایر در شهرستان انگوت اشاره کرد و گفت: این عشایر با داشتن ۱۲۵ هزار راس دام نقش مهمی در تامین نیاز گوشت استان و کشور ایفا میکنند.
فرماندار شهرستان آنگوت با بیان اینکه ۹۰ درصد عشایر شهرستانهای گرمی و انگوت در شهرستان انگوت سکونت دارند، ادامه داد: این در حالی است که اداره امور عشایری در شهرستان انگوت استقرار نیافته و عشایر شهرستان انگوت جهت انجام امورات خود بالاجبار به شهرستان گرمی تردد میکنند.
آغاز آبرسانی به ۳۰ قشلاق عشایری در مغان
زیادی گفت: آبرسانی به ۳۰ قشلاق عشایری آغاز شده که سه قشلاق بالای ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و عملیات اجرایی هفت قشلاق دیگر کلنگزنی شده است و برای تکمیل و ادامه فاز دوم و سوم این پروژهها نیازمند حمایت و تامین اعتبار هستیم.
فرماندار شهرستان انگوت با بیان این نکته که عشایر شهرستان انگوت خسارات بسیار هنگفتی را متحمل شدهاند ، بر لزوم اختصاص تسهیلات ارزانقیمت به عشایر شهرستان تاکید کرد.
شهرستان گرمی مغان که در ۱۱۰ کیلومتری شمال اردبیل و در نوار مرزی جمهوری آذربایجان قرار گرفته، از حدود یک سال پیش به ۲ شهرستان گرمی مغان و انگوت تقسیم شد.
شهرستان گرمی مغان پیش از تقسیم به ۲ شهرستان ۷۴ هزار نفر جمعیت داشت که با تقسیم انجام شده، شهرستان گرمی مغان با ۴۵ هزار نفر و شهرستان انگوت با ۳۰ هزار نفر جمعیت، به شکل جداگانه در تقسیمات کشوری اداره میشود.
نظر شما