به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین صفاری یکشنبه شب در کارگروه استانی محرومیتزدایی در استانداری اصفهان اظهار داشت: در راستای رفع محرومیتزدایی طرح بیمه سلامت همگانی در شهرهای بیش از ۲۰ هزار نفر در محلات کم برخوردار اجرایی و از ابتدای بهمن ماه سال گذشته اقدام به این کار صورت گرفت.
وی با بیان اینکه هم اکنون بالغ بر ۳۲۶ هزار نفر در اصفهان بصورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت همگانی هستند، اعلام کرد: بیمه سلامت همگانی یکبار در سال ۹۳ طرح موضوع و اجرایی که طی سالهای اخیر از خدمات آن به مرور کاسته شد.
سرپرست بیمه سلامت استان اصفهان با اظهار اینکه بخشی از مردم اصفهان اقدامی برای بیمه سلامت همگانی نکردند که بدنبال شناسایی این افراد و تحت پوشش قرار دادن آنها هستیم، گفت: بیمه سلامت همگانی در طرح جدید بیمهشده ها را تحت پوشش یک پزشک خانواده با فرانشیز ۶ هزار تومان قرار می دهد که این امر وجه امتیاز با طرح سابق آن است.
وی با بیان اینکه معاون اجتماعی استانداری مسئول کارگروه طرح بیمه سلامت همگانی است، گفت: اجرای طرح را از شناسایی محلات کم برخودار در منطقه ۱۴ اصفهان آغاز کردیم.
صفاری ادامه داد: بیشترین کمک سایر نهادها از جمله بهزیستی، کمیته امداد، بسیج سازندگی و سپاه آگاهسازی مردم و جذب آنها به بیمه سلامت همگانی است.
وی با اشاره به اینکه اولویت اصلی بیمه سلامت توجه ویژه به مناطق محروم و کم برخوردار است، گفت: افراد فاقد بیمه با مراجعه به دفاتر پیشخوان، پایگاههای بسیج، غرفههای هلال احمر و مساجد می توانند بیمه سلامت شوند.
سرپرست بیمه سلامت استان اصفهان با اظهار اینکه خدمات بیمه سلامت با سایر صندوقها تفاوت خاصی ندارد، گفت: افراد تحت پوشش بیمه سلامت می توانند از خدمات پزشک خانواده دارای مطب بهره ببرند و با هزینه ناچیز ویزیت شوند که در حالت عادی هزینه ویزیت پزشکان عمومی حدود ۴۵ هزار تومان است که در اصفهان حدود ۳۵۰ پزشک خانواده با ما همکاری میکنند که براین اساس رتبه اول را در سطح کشور را داریم.
نظر شما