به گزارش خبرنگار ایرنا، ابراهیم تاجیکنوری روز یکشنبه درجریان بازدید از واحدهای کشاورزی تولید گندم و انگور شهرستان پیشوا اظهار داشت: امروز همه مسئولان وظیفه دارند تا با توجه به ابعاد مختلف شعار سال به عنوان کلیدواژه رفع مشکلات اقتصادی کشور، وضعیت تولید را با وارد کردن علوم نوین و علم و تجربه شرکتهای دانشبنیان ارتقا بخشند.
وی اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان در اصل رابط بین بخش تولید با حوزه دانشگاه و تحقیقات است و میتواند با پیوند دادن این دو با یکدیگر، بسیاری از مشکلات، کمبودها و چالشها را در بستر علوم نوین برطرف کند که نمونه آن را میتوان در بخش کشاورزی و فعالیتی همچون آبیاری نوین مشاهده کرد که در آن، میزان استفاده از آب در مزارع نسبت به آبیاری سنتی تا ۴۳ درصد کاهش پیدا کند که این مهم در مزارع پیشوا هم اکنون محقق شده است.
وی گفت: اجرای آبیاری نوین در مزارع گندم پیشوا با استفاده از فناوریهای پیشرفته امروز به الگویی برای سایر کشاورزان تبدیل شده و باید این تجربه در اختیار همگان قرار گیرد تا چالش کمبود آب در حوزه کشاورزی رفع شود.
تاجیک نوری اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در سخنان ابتدای امسال بر لزوم توجه به کشت محصولات استراتژیکی همچون گندم تأکید داشتهاند، لذا مسئولان موظفند تا مشکلات کشاورزانی که به کشت این نوع محصولات مبادرت میورزند را هر چه سریعتر برطرف کنند.
وی تصریح کرد: کشت محصول انگور در شهرستان پیشوا فرصت مناسبی را فراهم کرده که متناسبت به آب و هوا و شرایط جغرافیایی شهرستان، گونههای مقاوم تکثیر و پرورش یافته و این مزرعه به عنوان یک مرکز پژوهشی مورد استفاده قرار گیرد.
فرماندار پیشوا گفت: یکی ازمشکلات کشاورزان در حوزه آبیاریهای نوین، تأمین برق مربوط به پمپاژ ثانویه است (تأمین برق مورد نیاز ادوات آبیاری تحت فشار پس از کنتور برق اصلی) که لازم است مسئولان منطقه برق نسبت به رفع آن براساس ضوابط قانونی اقدام کنند.
وی تأکید کرد: در رفع مشکلات مربوط به تأمین برق ثانویه، اولویت به کشاورزانی است که نسبت به کشت محصولات استراتژیک اقدام میکنند.
پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما