حسین حق وردی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، درباره سفر روز گذشته رییس جمهور به شهرهای شهریار، شهر قدس و ملارد گفت: سفر رییس جمهور به شهرهای غربی استان تهران و دیداری که با مردم داشتند امید را در دل مردم زنده کرد. ولی حجم عقب ماندگی شهرهای غرب استان تهران بسیار بالا است و در سفر یک روزه رییس جمهور شاید نتوان همه مشکلات را بررسی کرد. اما قطعا این سفر خیر و برکاتی برای مردم این شهرها خواهد داشت.
نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس افزود: بر اساس سفر رییس جمهور مقرر شد فرمانداری ویژه در شهرهای غربی استان تهران ایجاد شود که در ارتقاء اداری منطقه اثر خواهد داشت. همچنین رییس جمهور قول دادند استان تهران غربی شکل بگیرد که باید کارهای کارشناسی وزارت کشور در این زمینه انجام شود.
مردم شهرهای غربی استان تهران خواستار برخورداری از مترو هستند
وی با اشاره به مشکلاتی که حمل و نقل شهرهای غربی تهران دارد، گفت: مردم در سفر رییس جمهور مطالبه برخورداری از مترو را داشتند. چرا که شهرهای جدید پرند و هشتگرد با این توجیه که قرار است در آینده جمعیتهای زیادی را سکونت دهند، از طرحهای جدید حمل و نقل برخوردار هستند. ولی شهرهای غربی استان که دارای ۲ میلیون نفر جمعیت بوده و روزانه بالغ بر ۳۰۰ هزار تردد با تهران انجام میشود، همچنان از داشتن مترو بیبهره هستند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: رییس جمهور در این سفر دستور تشکیل کارگروهی از شهردارهای منطقه را دادند تا انجام ساخت و ساز مترو را بر عهده بگیرند و دولت هم در این باره کمک کند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ساخت مترو نیازمند ۱۰ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه است، گفت: شهرداریهای شهرهای غربی استان تهران از چنین بودجهای برخوردار نیستند و قطعا باید دولت دراین باره کمک کند. البته رییس جمهور تاکید کردند که عزم دولت به سرانجام رساندن پروژههای نیمه تمام است.
حق وردی با اشاره به اینکه شهرهای غربی استان تهران نسبت به شهرهای شرقی مورد بی مهری قرار گرفتند، عنوان کرد: اگر به زیرساختهای استان نگاه کنید، بیش از ۱۰ سال شهرهای غربی عقب افتادهاند. اما برای اینکه در شهرهای غربی استان به مانند شهرهای شرقی عدالت برقرار شود، باید توجه لازم دولت دراین زمینه صورت بگیرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس،ضعیفترین و فقیرترین سرانه را مربوط به شهرهای غربی استان تهران دانست و یادآور شد: انتظار داریم دستور سریعی صادر شود تا انتقال آب از تصفیه خانه شماره ۶ تهران به شهرهای قدس، ملارد و شهریار انجام شده و آب کشاورزی این مناطق تامین شود.
بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی(ره) شهریار تا آخر سال به بهرهبرداری میرسد
حق وردی با اشاره به پروژه عمرانی تکمیل بیمارستان ۳۱۳ تختخوابی امام خمینی(ره) شهریار که رییس جمهور قول اتمام آن را دادند، اظهار داشت: حدود ۳۲ سال از این پروژه میگذرد و طولانی شدن اتمام چنین پروژهای سبب ناامیدی مردم شده است. زیرا استانداردهایی که در ۳۲ سال پیش برای ساخت این بیمارستان تعریف شده بود، اکنون مورد تایید سازمان نظام مهندسی نیست.
این نماینده مجلس ادامه داد: بخشی از این بیمارستان ساخته شده که در مدت ۳۲ سال، فرسوده شده است. چنین رفتارهایی که در دولتهای قبل صورت گرفته در عمل سبب ناامیدی مردم شد. البته رییس جمهور دراین سفر تاکید کردند همزمان با ساخت بیمارستان، تجهیز بیمارستان هم آغاز میشود و قول دادن تا آخر سال بیمارستان به بهره بردای برسد که این نگاه سبب تبدیل ناامیدی مردم به امید خواهد شد.
ظرفیت کمپ معتادان شهر ملارد افزایش مییابد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید رییس جمهور از کمپ ترک اعتیاد در شهر ملارد گفت: جمعیت شهرهای غربی استان تهران، ناهمگون و نامتجانس است و تعدد قومیتها و زبانهای مختلف در این شهرها وجود دارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: افزایش نرخ رشد جمعیت در برخی از شهرها از جمله شهرهای غربی استان تهران سبب میشود آسیبهای اجتماعی هم افزایش یابد. از جمله فقر، بیکاری، طلاق، اعتیاد، معتادان متهاجر از جمله آسیبهای اجتماعی است که وقوع آن در شهرهایی با تراکم بالا اجتناب ناپذیر است.
این نماینده مجلس تاکید کرد: پیش از این تلاشهای برای برخورداری از کمپ ترک اعتیاد صورت گرفته بود و رییس جمهور در بازدیدی که از کمپ ترک اعتیاد شهر ملارد داشتند، دستور دادند ظرفیت آن افزایش یافته تا به معتادان متهاجر غرب استان تهران اختصاص داده شود.
کارگروهی برای بررسی مشکلات شهرهای غربی استان تهران تشکیل شود
نماینده مردم شهریار به رغم قدردانی از سفر رییس جمهور، تاکید کرد در این بازه زمانی امکان رسیدگی به همه مشکلات وجود ندارد و گفت: به نظرم اگر کارگروهی برای بررسی مشکلات شهرهای غربی استان تهران تشکیل شود، میتوان مصوباتی که رییس جمهور به اجرای آنها تاکید داشتند به سرانجام رساند تا سبب امیدواری مردم شود.
حق وردی گفت: انتظار میرود معاون اجرایی رییس جمهور کارگروهی تشکیل دهند تا مشکلات منطقه به درستی بررسی شود. چرا که برخی از روستاهای استان، نزدیک به ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد و طرح هادی این روستاها حدود ۱۰ سال عقب افتاده و این کارگروه میتواند به مشکلات این بخش رسیدگی کند.
وی خاطرنشان کرد: علت عقب افتادگی ۱۰ ساله، اختلاف بین وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن در دولتهای قبل بود. البته رییس جمهور برای این مورد دستورات لازم رابه آقای مرتضوی اعلام کردند و امیدواریم این کارگروه هرچه زودتر تشکیل شده و راهکارهایی برای مشکلات ارائه دهد.
نظر شما