به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این بازدید ۳ ساعته که با همراهی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، معاونین اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی و مدیرعامل شرکت رجا انجام شد، از کلیه بخشهای فنی از جمله: تعمیر مولدها، کارخانجات تعمیرات اساسی و جاری، بازسازیها و بخشهای تعمیراتی قطارهای خودکشش بازدید گردید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در این بازدید با برخی از کارگران حاضر در بخشهای تعمیرات در خصوص وضعیت شغلی، ساعات کاری و حقوق و معیشت آنان به گفتوگو پرداخت.
«ناصر بختیاری» مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا در این بازدید با معرفی شرکت رجا، امکانات، ظرفیتها و توانمندیها، گزارش عملکرد این مجموعه و اقدامات انجام شده در دروه جدید را تشریح و چالشها و مشکلات این شرکت را مطرح کرد.
وی با اشاره به سهم ۹.۸ درصدی حمل و نقل ریلی از جابهجایی مسافر در شبکه حمل و نقل کشور، گفت: حدود نیمی از این جابهجاییها در بخش ریلی مسافری توسط شرکت رجا با سهم ۴.۴ درصدی انجام میشود.
بختیاری به گستره زیاد حضور رجا در شبکه ریلی کشور و تنوع بالای قطارهای این شرکت اشاره کرد و افزود: این شرکت با قطارهای خود که به انواع ۳ تا ۵ ستاره زندگی تقسیم میشود به ۲۱ مرکز استان کشور تردد داشته که بخشی از آنها از مبدأ تهران به استانهای دیگر و بخش مهم دیگر از مبدأ مشهد مقدس به مراکز استانها تردد دارند.
وی با اشاره به کمبود لوکوموتیو به عنوان نیروی کشش در این مجموعه، گفت: تعداد کل ناوگان رجا نزدیک به ۱۰۷۷ واگن اعم از مسافری، خدماتی و خودکشش است.
مدیرعامل رجا، تعیین تکلیف و مشخص شدن وظایف حاکمیتی و تصدیگری در راهآهن به عنوان یک نهاد دولتی در صنعت ریلی را از مهمترین نیازمندیها و ضرورتهای این حوزه عنوان کرد.
بختیاری از لزوم ورود رجا به حوزه باری و برنامههای در دست اقدام این شرکت برای انجام این پروژه خبر داد و اظهار داشت: با توجه به تغییر اساسنامه شرکت و امکان ورود به حوزه باری باید موافقت راهآهن را نیز در این خصوص اخذ کنیم یا اینکه شرکت ریلی باری را در زیرمجموعه رجا تشکیل بدهیم.
وی گفت: با عنایت به برنامهریزی صورت گرفته برای بازسازی اساسی، تعمیرات و آمادهسازی قبل از نوروز، بیشترین تعداد ناوگان موجود شرکت رجا در ایام نوروز ۱۴۰۱ در سیر قرار گرفت و تعداد قطارها نیز افزایش یافت.
مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا در ادامه از ثبت یک رکورد درآمدی خبر داد و افزود: اصلاح برنامهریزی مسیر واگنها و متعاقب آن استفاده از واگنهای نوسازی شده و نو برای برخی مسیرها، نهایتاً منجر به شکسته شدن رکورد درآمدی روزانه شرکت رجا از ابتدای تأسیس در نوروز سال ۱۴۰۱ شد؛ این مهم با دستیابی به درآمدی بیش از ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در تاریخهای ۵ و ۶ فروردینماه تحقق یافت.
نظر شما