به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی زارعزاده در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان افزود: ایجاد این بوستان و پاتوق کتاب نقش مهمی در فرهنگسازی مطالعه و کتابخوانی دارد و موجب ارتقای فرهنگ عمومی شهروندان میشود .
وی با بیان اینکه فعالیت در حوزه مطالعه هزینه نیست و یک نوع سرمایهگذاری بزرگ و آیندهدار محسوب میشود اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون توسط انجمن کتابخانههای عمومی برای توسعه و فرهنگسازی مطالعه اقدامات خوبی صورت گرفته ولی به دلیل اهمیت موضوع کافی نیست .
این مسئول خاطرنشان کرد: ترویج کتاب و کتابخوانی باید در اولویت برنامههای فرهنگی تمامی ادارات و مسولان قرار گیرد و نهادهای فرهنگی به ویژه کتابخانهها از بسترهای موجود برای ترویج مطالعه شهروندان به خصوص بین نوجوانان و جوانان تلاش کنند.
زارعزاده گفت: توجه به ظرفیت آموزش و پرورش، استفاده اصناف از محیط کتابخانههای عمومی برای برگزاری جلسات و مسابقات کتابخوانی با جوایز ارزنده و تجربه گرفتن از فعالان فرهنگی و کتابخوان گام موثری برای ارتقای سطح کتابخوانی، عادت مردم به مطالعه و شناسایی کتابخانههای عمومی است.
معاون فرماندار مهریز بیان کرد: اداره کتابخانههای عمومی برای ایجاد گروههای مردمی و فعال کتابخوانی تلاش کنند و از این تشکلها برای معرفی کتابهای مفید و برنامههای کتابمحور استفاده و همچنین به نیاز شهرستان به انتشار کتاب جامع با موضوع مهریز و ساخت کتابخانه مرکزی پیگیری شود.
همچنین سعید قریشی رییس اداره کتابخانههای عمومی مهریز با ارائه گزارشی از فعالیت این مجموعه و روند اجرای مصوبات جلسه قبل و قرائت دستور جلسه گفت: کتابخوانی اساس موفقیت هر جامعه است و همکاری دستگاهها و نهادها و یاری رساندن کتابخانهها در امر مطالعه، تحقق جامعه کتابخوان را رقم میزند و حمایت مسئولان در ایجاد انگیزه در کتابداران بسیار اثرگذار است.
وی در ادامه به وجود ۱۱ کتابخانه عمومی شهری و روستایی با عضویت ۴۵۰۰ نفر در شهرستان مهریز خبر داد.
***
مدیر حوزههای علمیه یزد از پذیرش طلاب در این استان خبر داد
مدیر حوزههای علمیه استان یزد گفت: تمامی مجموعههای زیرپوشش برای پذیرش طلاب علاقهمند آمادگی کامل دارند و زمینه برای تحصیل فراهم است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام محمد شمس روز پنجشنبه در نشستی با روحانیون و مسئولان حوزههای علمیه استان افزود: پذیرش افراد علاقهمند برای تحصیل در حوزههای علمیه با همکاری خانوادهها و تشوق آنها و همراهی فرهنگیان و اطلاعرسانی نقش کلیدی دارد.
وی با بیان اینکه در حوزههای علمیه برای تمامی سطوح حوزوی در یزد اساتید و امکانات مناسب وجود دارد و استان در این خصوص در سطح کشور جزو مناطق موفق و پیشگام محسوب میشود ادامه داد: رسانههای گروهی و مبلغان دینی برای معرفی حوزهها و جذب افراد علاقهمند اقدام کنند.
این مسئول اظهار کرد: حوزههای علمیه باید محل و مرکز تحصیل جوانان مومن و علاقهمند باشد و به حول و قوه الهی طی سالهای گذشته در این خصوص شاهد استقبال خوب بودیم و امسال با اطلاع رسانی نسبت به ثبتنام متقاضیان فعالیت به عمل میآید.
به گفته شمس یکی از راههای جذب و پذیرش برای ادامه تحصیل در حوزههای عملیه این است که شرایط علمی و فضای معنوی آن به نحو مناسب توسط اساتید، حوزویان و همراهی تمامی نخبگان و رسانههای گروهی اطلاع رسانی و به نحو مناسب به تصویر کشیده شود.
هم اکنون حدود پنج هزار طلبه برادر و خواهر در ۴۰ مدرسه علوم دینی در ۱۰ شهرستان استان یزد تحصیل میکنند.
***
رسالت ما در قبال جوانان الگوسازی برای آنان با معرفی شهدا است
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاههای آزاد اسلامی استان یزد گفت: رسالت ما در قبال جوانان الگوسازی برای آنان با معرفی شهدا و تشریح سبک زندگی آنان است تا راهشان گم نشود.
حجتالاسلام حسن زارع افزود: شهدا در سیر به سوی خدا و خودسازی برای دیدار معبود، از زبان و اعمال خویش هجرت کردند و پس از پیراسته شدن به دیدار یار رسیدند و هجرت یعنی گذشتن از تعلقاتی که باعث فاصله بین بنده و معبود میشود و ماه رمضان ماهی است که انسان را مهاجر الی الله میکند.
وی اظهار کرد: شهدا و ایثارگران با زیر پا گذاشتن منیتها و خودخواهی ها، از خود گذشتند و غیر از خدا و انجام فرامین او چیزی را در نظر نگرفتند و باید در انجام امور فرهنگی، مشارکت جوانان و نوجوانان در نظر گرفته و زمینه برای ایجاد تحول در امور فرهنگی فراهم شود.
زارع گفت: یکی از آسیبهای فضای مجازی، دور شدن اعضای خانواده از روابط گرم و صمیمی است که باید از همان سنین نوجوانی به فرزندان خود استفاده صحیح از این فضا یاد داده شود.
نظر شما