به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، هلدینگ کشاورزی کوثر وابسته به بنیاد شهید در عمل به منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب حول پایه گذاری فعالیتهای مولد براساس علم و دانش طی تفاهم نامه ای با دانشگاه تهران مقدمات این مهم را سامان داد.
در این نشست مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر هدف از انعقاد این تفاهمنامه را افزایش بهره وری در تولید به منظور ارتقاء کیفیت محصول، کاهش هزینه تولید و سهولیت برخورداری های عمومی و پیشگامی در بهره برداری از دانش برای مقابله با موانع از جمله وابستگی به واردات، انطباق با شرایط خشسکسالی و فرآورده سازی براساس ذائقه هم وطنان عنوان کرد.
محمد صادق واعظی گفت: دغدغه روزآمدی و بازطراحی صنایع با محوریت آخرین یافته های حوزه علمی و پژوهشی و انطباق روندهای تولید با استانداردهای برآمده از فضای دانشگاه اگرچه تازگی ندارد اما با نامگذاری سالجاری شکل تکلیف به خود گرفت و موجب هم افزایی همه جانبه در میان همه بخش ها شد.
وی با بیان اینکه هلدینگ سرمایه گذاری کوثر یکی از متنوع ترین حوزه های کشاورزی است که در زمینه تولید مرغ و تخم مرغ شهره است، افزود: این هلدینگ متعلق به بنیاد شهید است امیدوارم با قدم هایی که بر می داریم بتوانیم ذره ای از رشادت های ایثارگران را جبران کنیم و برکات آن به خانواده شهدا برسد.
سرمایه گذار دانش بنیان در حوزه کشاورزی
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: هدف اصلی از انعقاد این قرارداد این است که ما بتوانیم سرمایه گذاری خوبی از لحاظ علمی و دانش بنیان در حوزه کشاورزی انجام دهیم از دوستانی که به دانشگاه تهران اعتماد کردند قدردانی می کنیم و مسائل خود را در قالب این تفاهمنامه که بعد منجر به یکسری قرارداد می شود برای ما مطرح کردند ما هم با رویکرد دانش و پتانسیل های دانشگاه مسائل موجود در حوزه های کشاورزی به حل و رفع می کنیم.
مهدی فکور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تقاضای متولیان امر معمولا بر روی فرآورده های گوشت، مرغ و تخم مرغ با روش های علمی و بهینه تمرکز می شود تا بتوانیم کیفیت و تولید را افزایش دهیم.
وی در پاسخ به این پرسش که این تفاهمنامه باعث چه میزان اشتغال می شود نیز گفت: این تفاهمنامه ها منجر به یکسری قراردادها می شود و در قالب آنها این موضوع نیز بررسی می شود.
فکور با بیان اینکه پارک علم و فناوری تهران با ۲۰۰ سال سابقه قدیمی ترین پارک علمی کشور است، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۸۰ شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری این دانشگاه فعال هستند و تا پایان سالجاری بیش از ۲ هزار کسب و کار دانشبنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر میشوند.
وی تاکید کرد: آموزش و پژوهش های عرضه محور به خوبی در دانشگاه ها ارائه می شود، در بحث فن آوری و کارآفرین ۵۰ درصد آن به عهده ماست که عملکرد خوبی در این زمینه داریم صنایع مختلف باید دست ما را بگیرند تا از عرضه محور به تقاضا محور تبدیل شویم.
ایجاد ۲ مرکز شتابدهی و مزرعه نوآوری
میرعامل شرکت توسعه کسب و کار رویش نیز در این نشست گفت: این موسسه از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده است و از ۶ ماه گذشته به شدت در این حوزه فعال شده ایم.
علیرضا یوزباشی افزود: فعالیت های ما در حوزه های پر ریسک است و فعالیت های زیادی در حوزه دانش بنیان شروع کرده ایم و در بحث کسب و کارهای خرد نظیر فعالیت های دامپروری نیز اقداماتی انجام داده ایم.
وی با بیان اینکه هشت تیم احصا چالش در شرکت ها مستقر شدند، بیان کرد: با همکاری دانشگاه تهران به زودی ۲ مرکز شتابدهی و مزرعه نوآوری راه اندازی می شود.
نظر شما