۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۵
کد خبرنگار: 2201
کد خبر: 84726032
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ادارات دزفول زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان را فراهم کنند

دزفول- ایرنا- فرماندار ویژه شهرستان دزفول با اشاره به نامگذاری سال جاری مبنی بر تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین گفت: دستگاه‌های اجرایی شهرستان دزفول زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان را فراهم کنند.

به گزارش ایرنا علی فرهمندپور روز چهارشنبه در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: تمام سهیمه سامانه رصد در سال گذشته در دزفول اجرایی و بیش از آن نیز محقق شد که امیدوارم سال جدید نیز چنین باشد.
وی بر ضرورت ملموس بودن رفع مشکلات اشتغال برای مردم تاکید کرد و گفت: تا زمانی که مردم اقدامات را نبینند و تغییرات را احساس نکنند کارنامه ما پایین تر از حد نصاب است.
فرماندار ویژه دزفول اظهارداشت: ظرفیت‌ها، استعدادها و شرح وظایف مشخص است ولی نتیجه مشخص نیست این در حالی است که نخستین مطالبه مردم دزفول، اشتغال بوده و ارتباط اشتغال با امنیت و معیشت نیز برای همه معلوم است.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم، مردمی و میدانی است و همه باید وارد میدان شوند، افزود: دانش بنیان بودن فعالیت‌های اشتغال و اقتصادی با توجه به تاکید مقام معظم رهبری ضروری است.

فرهمندپور از افزایش سه برابری سهمیه اشتغال امسال شهرستان دزفول نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: این موضوع نشان می‌دهد توقع از شهرستان بالا است و باید متناسب با آن فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه ظرفیت دانش بنیان‌ها در دزفول از قبل وجود داشته که باید به نمایش گذاشته شود، افزود: به نمایش گذاشتن این ظرفیت ها برای آشنایی بیشتر مردم با مفهوم دانش بنیان ضروری است.

فرماندار ویژه دزفول با تاکید بر لزوم برداشتن موانع شرکت‌های دانش بنیان اظهارداشت: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان دزفول باید شرکت‌های فعال موجود را به سمت دانش بنیان سوق دهیم.

وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه هواشناسی در دزفول خواستار تشویق شرکت های فعال به سمت دانش بنیان شدن شد.
فرهمندپور بیان کرد: رویداد کارآفرینی برای شناسایی ظرفیت‌ها و به نمایش گذاشتن آنها قرار است شهریورماه رقم بخورد.
وی از اقدامات بهزیستی و کمیته امداد در راستای ایجاد اشتغال طی سال گذشته قدردانی و اظهار امیدواری کرد با همان قدرت فعالیت‌های خود را ادامه دهند.

سهمیه اشتغال دزفول در سال ۱۴۰۱ حدود پنج هزار نفر است

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دزفول نیز گفت: سال گذشته با همکاری ادارات و فرمانداری هفت نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری برگزار و قدم‌های خوبی درخصوص ارائه تسهیلات در حوزه کشاورزی و صنعتی برداشته شد.

مجتبی ظفری افزود: سال گذشته سهمیه دزفول برای ایجاد اشتغال یکهزار و ۵۲۴ نفر بود که درنهایت یکهزار و ۶۹۱ مورد اشتغالزایی شد.
وی با بیان اینکه امسال دولت قول اشتغال یک میلیون نفر را داده که سه برابر سال گذشته است، ادامه داد: سهمیه خوزستان ایجاد اشتغال برای حدود ۶۰ هزار نفر و سهمیه اشتغال دزفول بین  چهار هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار نفر است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دزفول بیان کرد: سال گذشته بیش از ۱۱۱ درصد اشتغال در دزفول محقق شد که امیدواریم امسال نیز همینطور باشد.
وی افزود: اسفندماه در نشست کارگروه اشتغال مصوب شد کارشناسان دستگاه‌های اجرایی متقاضیان تسهیلات اشتغال را برای ضمانت و دیگر اقدامات بانکی توجیه کنند.
ظفری اظهارداشت: مشکلات متقاضیان مراجعه کننده به بانک توسعه تعاون نیز در نشست قبل بررسی و مقرر شد همکاری لازم در این خصوص صورت گیرد.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دزفول درخصوص مشاغل خانگی نیز گفت: طبق آمار استانی، سهیمه شهرستان برای دریافت تسهیلات اشتغال خانگی ۵۰ میلیارد ریال بوده که ۷۱ نفر در این خصوص معرفی شدند و ۵۰ درصد اشتغال در این خصوص معادل  ۲۵ میلیارد ریال جذب شد.
وی افزود: سهمیه  تسهیلات تبصره ۱۸ برای دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده که سهمیه در نظر گرفته شده برای اداره کل کار استان خوزستان ۹۰۰ میلیارد ریال است ولی سهمیه دزفول اعلام نشده است.

ظفری با بیان اینکه باید به ازای هر یکهزار و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات یک نفر اشتغالزایی شود، گفت: طی نشستی که با فرماندار دزفول برگزار  شد مقرر شد کمیته زیرمجموعه کارگروه اشتغال دزفول درخصوص اشتغال دانش بنیان تشکیل شود.
وی افزود: باید با کمک به توسعه و تشکیل شرکت‌های دانش بنیان، مشکلات آنها را برطرف کنیم.

۱۴۰ طرح کشاورزی دزفول برای دریافت تسهیلات در سامانه ثبت شدند

علی کرمی معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول نیز گفت: ۱۴۰ طرح  برای دریافت تسهیلات در سامانه سیتا ثبت شدند که از این طرح ها ۲۴ طرح تایید نهایی شدند و ۹ طرح منتظر جواب کارگروه استانی هستند؛ اگر وضعیت به همین روال ادامه یابد برای بهره برداران مشکل ایجاد می‌شود.
در این نشست مقرر شد مطالبات کشاورزان در این خصوص بررسی شوند و به فرمانداری اعلام شوند تا نسبت به حل آنها اقدام شوند .

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد دزفول نیز در این نشست در خصوص رویداد کارآفرینی این شهرستان گفت: پس از پیگیری‌های انجام شده، حدود ۷۰ درصد بودجه توسط اسپانسرهای خصوصی تامین شد تا بار روی دستگاه‌های دولتی نیفتد. 
مهدی هودگر با بیان اینکه ستاد اجرایی برای شروع فرآیند، جذب و پشتیبانی از ایده‌ها پای کار آمده است، افزود: رئیس این رویداد فرماندار بوده و کمیته علمی آن کارشناسان مراکز رشد هستند.
وی ادامه داد: سامانه  این رویداد پس از رونمایی راه اندازی و تاکنون ۲۰ طرح ثبت شده است و طبق برنامه تلاش می‌شود اختتامیه این رویداد در هفته دولت برگزار شود.
محمد غلامی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول نیز گفت: برخی بانک‌ها نهایت همکاری را برای ارائه تسهیلات دارند ولی برخی دیگر هیچ همکاری ندارند که این امر به یک دغدغه تبدیل شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha