به گزارش ایرنا از دانشگاه محقق اردبیلی ، مهدی داوری روز چهارشنبه اظهار کرد: این افراد در واحدهای صنعتی استان از جمله آرتاویل تایر، گروه صنعتی آرتا، آرتا جوجه سبلان، امید فارمد پارسیان و الکترونیک پردازش سبلان مشغول کار شدند.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به آغاز به کار مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی ، یکی از ماموریتهای مرکز فوق را همکاری در تامین نیروی انسانی متخصص واحدهای تولیدی استان از بین فارغالتحصیلان دانشگاه محقق اردبیلی ذکر کرد.
وی ادامه داد: درس دو واحدی مبانی کارآفرینی در چند سال اخیر با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشکدهها ارائه و با استقبال خوب دانشجویان روبرو شده و در ۱۴ نیمسال تحصیلی گذشته در مجموع ۲ هزار و ۲۰۵ دانشجو در قالب ۵۴ کلاس این درس اختیاری را انتخاب کردند.
داوری برگزاری کارگاهها و وبینارهای آموزشی را جزو برنامههای مرکز برای ترویج فرهنگ کارآفرینی و آشنایی دانشجویان با روشهای کسب و کار و ارائه مشاورههای کارآفرینی و فرصتهای شغلی به دانشجویان در بستر سامانه ساجد را از برنامههای پیش رو ذکر کرد.
وی با اشاره به رسالت خطیر دانشگاهها و مراکز علمی در تحقق شعار سال با عنوان "تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین" بر گسترش برنامههای مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی در راستای کمک به افزایش کمی و کیفی تولید مبتنی بر علم و پژوهش و تقویت اقتصاد دانشبنیان با همکاری سایر واحدها بویژه توجه خاص اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی تاکید کرد.
رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی از افزایش بیش از ۶۰ درصدی اعتبار قرارداد طرح های پژوهشی بین سازمانی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و افزود: اعتبار قرارداد طرح بین سازمانی با دستگاههای اجرایی و واحدهای تولیدی در یک سال اخیر بیش از ۱۶ میلیارد ریال بوده است.
وی با تاکید بر این که راهکار اساسی برای حمایت از اقتصاد دانش بنیان در کشور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و حرکت در راستای برنامه دانشگاههای نسل چهارم است، از واحدهای تولیدی استان خواست که نیازهای علمی و پژوهشی خود را به دانشگاه بسپارند تا قابلیتهای دانشگاه روی نیازهایی که ضرورت و کارایی بیشتری دارند، متمرکز شود.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
نظر شما