اسلام جاودان خرد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از کشف و امحای ۲ کوره زغالگیری در شهرستان دنا در مدت سال جاری ماموران یگان حفاظت در آخرین روز از فروردین ماه، با رصد اطلاعاتی چند روزه یک گروه مافیای توزیع غیر مجاز زغال ، موفق می شوند کارگاه زغالگیری آنان را کشف کنند.
وی ضمن تشکر از تلاش های مستمر و اشراف اطلاعاتی سه شبانه روز یگان حفاظت محیط زیست در کشف مافیای زغال در خارج از استان، تاکید کرد: ماموران یگان حفاظت با اشراف کامل اطلاعاتی و رصد سه شبانه روزی گروه های خرده فروشی زغال در داخل استان ، موفق شدند کارگاه عامل اصلی تهیه و توزیع آنان در خارج از استان را شناسایی و آن را کشف کنند.
جاودان خرد تصریح کرد: ضمن هماهنگی با مقامات قضایی موضوع تشکیل پرونده و مسئول این کارگاه غیر مجاز به همراه مستندات برای اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی شد.
سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد از ادامه طرح برخورد با عاملین تهیه و توزیع کنندگان زغال غیر مجاز با چوب بلوط خبر داد و گفت: این طرح با شدت در سطح استان ادامه دارد و در سال جاری این سومین کوره زغال است که توسط یگان حفاظت محیط زیست استان کشف و امحا شد.
استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار منطقه حفاظت شده و موقعیت اکولوژیکی و توپوگرافی خاص خود دارای پوشش گیاهی، جانوری و منابع حیاتی متنوعی است به گونهای که افزون بر ۲۰ درصد پوشش جنگلی زاگرس و حدود ۴۰ درصد گونههای دارویی کشور را در خود جای داده است.
هم اینک هفت منطقه حفاظت شده با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامی با وسعت ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار، دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، سولک با ۲ هزار ۴۲۸۷ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در این استان زیبای طبیعی وجود دارد.
کهگیلویه وبویراحمد همچنین دارای پنج منطقه شکار ممنوع شامل پادنای سمیرم، خرم ناز، لار و ماغر، حاتم و کوه تلرش است.
نظر شما