به گزارش و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، بهروز رحیم زاده گفت: بر اساس شیوهنامه اجرایی طرح مشوق بیمه کارفرمایی نیز، در صورتی که یک کارفرما نیروی کار جدید را از میان دانشآموختگان مراکز آموزش عالی جذب کند، از معافیت بیمه سهم کارفرما به مدت ۲ سال بهرهمند خواهد شد.
وی اظهار کرد: با اجرای طرح مشوق بیمهای در سال گذشته تعداد ۱۹۰ نفر دانش آموخته دانشگاهی جذب واحدهای اقتصادی شده و مبلغ ۱۰ میلیارد ریال از بابت حق بیمه این افراد به عنوان مشوق به حساب کارفرمایان واریز شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل افزود: طرح مشوق بیمه کارفرمایی با هدف تحرک بخشی به بازار کار، حمایت از کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا و ترغیب کارفرمایان کارگاههای تولیدی و خدماتی به استفاده از نیروی کار جدید از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین و ابلاغ شده است.
به گفته وی، علاوه بر تمام کارگاههای خصوصی و تعاونی فعال، کارگاههای دارای مجوز فعالیت از مراجع رسمی کشور، تحت پوشش طرح مشوق بیمهای سهم کارفرما قرار میگیرند.
رحیم زاده ادامه داد: کارفرمایانی که دانش آموختگان دانشگاهی را جذب کنند در چارچوب آیین نامه اجرایی ماده ۷۱ قانون برنامه ششم توسعه، به مدت ۲ سال از مزایای معافیت حق بیمه سهم کارفرما برخوردار میشوند.
وی اظهار کرد: مشوق بیمهای وجهی معادل حق بیمه سهم کارفرما به علاوه سه درصد سهم بیمه بیکاری(در مجموع به میزان ۲۳ درصد حداقل دستمزد تعیین شده از سوی شورای کار) است که ماهانه از سوی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به حساب کارفرمایان مشارکت کننده واریز میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل همچنین گفت: شرایط کارفرمایان برای استفاده از این طرح را ثبت نام در سامانه مشوق بیمهای به نشانی اینترنتی http://moshavegh.mcls.gov.ir، دارا بودن مجوز فعالیت از مراجع رسمی کشور و داشتن کد کارگاهی تامین اجتماعی عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، استان اردبیل یکهزار و ۱۴۱ واحد صنعتی و تولیدی با حدود ۱۵۰ هزار کارگر شاغل و بالغ بر ۱۰۰ هزار واحد اقتصادی خدماتی دارد.
نظر شما