به گزارش ایرنا، علیرضا فاتحینژاد روز یکشنبه در جلسه مشترک با تسهیلگران بنیاد برکت که در محل فرمانداری قرچک برگزار شد اظهار داشت: بنیاد برکت طی سالهای اخیر با ورود به حوزه حمایت از مشاغل و کسبوکارهای تولیدی در مناطق روستایی، گامهای مؤثری در توانمندسازی اقتصادی، توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی برداشته و در آبادانی، توسعه فضاهای آموزشی، فرهنگی و مذهبی، ارتقاء سطح سلامت و نیز توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی به یاری محرومان و دولت شتافته است.
وی گفت: فعالیت بنیاد برکت در مناطق روستایی شهرستان قرچک و حمایت و تسهیلگری تولید و اشتغاال از مشاغل روستایی به توسعه متوازن اقتصادی، رونق بازار، محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و ماندگاری بیش از پیش روستانشیان در مناطق روستایی منجر شده است.
فاتحینژاد با بیان این که بنیاد برکت بازوی توانای دولت در رفع محرومیتها و اشتغالزایی در قرچک است اظهار داشت: سال گذشته بنیاد برکت با حمایت از ۱۶۳ طرح و اعطاء ۷۵ میلیارد ریال تسهیلات، برای ۴۰۱ نفر شغل پایدار ایجاد کرده که این امر باعث ایجاد کسب و کارهای خرد و خانگی و رونق تولید در روستاهای این شهرستان شده است.
وی تأکید کرد: قطعا بااستفاده از ظرفیتهای این بنیاد در قالب پویش جدید "روستای بابرکت" و اجرای طرحهای اشتغالزا، میتوان آمار بیکاری روستائیان را به صفر رساند و با راهاندازی کارگاههای کوچک ۳ تا ۱۰ نفره موجب ایجاد فرصتهای شغلی پایدار شد.
فرماندار قرچک تأکید کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان" تولید، دانشبنیان ،اشتغالآفرین" لازم است تا حمایتهای گستردهتری از تولید دانشبنیان، نوآورانه و فنآورانه توسط بنیاد برکت صورت گیرد تا تولید و مشاغل به صورت علمی و اساسی ایجاد شود.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما