۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۲۲:۲۴
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 84717333
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

افزایش تولید و اشتغالزایی از اهداف سازمان اتکا است

شهرکرد -ایرنا- معاونت آماد و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور با اشاره به حمایت سپاه، ارتش و نیروی انتظامی از سازمان اتکا برای تکمیل زیرساختها گفت: با حمایت از سازمان اتکا شاهد افزایش تولید و اشتغال‌زایی خواهیم بود تا این نیروها از یک غذای با کیفیت در سبد غذایی خود بهره‌مند شوند.

به گزارش جمعه شب ایرنا از روابط‌عمومی سازمان اتکای چهارمحال و بختیاری، سردار حسنعلی تاجیک در حاشیه بازدید از مجتمع بسته‌بندی "قزل کیان بختیاری" در شهر وردنجان با اشاره اینکه نیروهای مسلح در بحث جیره‌های عملیاتی ورود پیدا کرده‌اند و در رزمایش اخیر نیروهای مسلح از این جیره‌های جنگی استفاده شد، اظهار کرد: بسته‌بندی مناسب و نگهداری میوه از اهمیت بالایی برخوردار است، 

وی اظهارداشت: کارهای زیربنایی خوبی در کشور آغاز شده تا این اقدامات به ثمر بنشیند که با حمایت سپاه، ارتش و نیروی انتظامی از سازمان اتکا برای تکمیل زیرساخت، شاهد افزایش تولید و اشتغال‌زایی خواهیم بود و این نیروها از یک غذای با کیفیت در سبد غذایی خود بهره‌مند شوند.

سند راهبردی تامین امنیت غذایی نیروهای مسلح تدوین شده است

جانشین سازمان اتکا نیز با بیان اینکه تا چند روز آینده راهبرد اصلی و برنامه پنج ساله اتکا تدوین خواهد شد، عنوان کرد: نیروهای مسلح به‌طور تقریبی پنج میلیون نفر را تحت تکفل خود دارد و این نیروها یک ظرفیت بالقوه برای کشور محسوب می‌شود.

امیر سرتیپ دوم حبیبی افزود: باید از شعارزدگی خارج شویم و به مباحث تولید ورود پیدا کنیم، زیرا وضعیت کنونی مطلوب نیست و باید به جایی برسیم که تولیدات واحدهای تولیدی زیرمجموعه اتکا علاوه بر تامین امنیت غذایی کشور به خارج از کشورهای مسلمان و شیعه نیز صادر شود و برای ایران ارزآوری داشته باشد.

وی با اشاره به سند راهبردی امنیت غذایی نیروهای مسلح که توسط کارشناسان خبره این نیروها تدوین شده ، افزود: هنوز در کشور چنین سندی تدوین نشده است، پایداری و سلامت در تامین غذا در این سند مورد تاکید قرار گرفته است.

جانشین سازمان اتکا با بیان اینکه واردات تخم چشم زده ماهی قابل پذیرش نیست، خاطرنشان کرد: باید به فرامین رهبر معظم انقلاب  توجه کنیم، دولت سیزدهم نیز به این مسائل توجه دارد.

وی افزود: شاهد تغییر رویکرد از مصرف گوشت قرمز به گوشت سفید در کشور خواهیم بود، اما در تجهیزات، امکانات و رویه‌های تولید ماهی نیازمند کار ویژه هستیم، باید با قدم‌های کوچک گام برداریم و سازمان اتکا نیز در پشتیبانی از تامین غذای سالم نقش دارد و سرریز تولیدات این سازمان در  سایر بخش‌ها توزیع می‌شود.

حبیبی با بیان اینکه وزیر جهادکشاورزی در بحث تامین مرغ و گوشت قرمز مورد نیاز برای کنترل قیمت در بازار بر روی تولیدات سازمان اتکا برنامه‌ریزی می‌کند، گفت: سازمان اتکا به‌عنوان مباشر با نیروهای مسلح همکاری می‌کنند.

 جانشین سازمان اتکا با اشاره به اینکه امنیت کشور با ایجاد اشتغال نیز تامین می‌شود، عنوان کرد: سال گذشته گردش مالی یکی از واحدهای تولید پوشاک تحت نظر نیروهای مسلح در سیستان و بلوچستان  ۶۵ میلیارد تومان بود.

وی بیان کرد: نیروهای مسلح نیز مخاطب شعار تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین هستند، باید قابلیت‌هایی را تولید و اشتغال پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری ایجاد کنیم که در آینده بتوانیم به آن افتخار کنیم.

به‌دنبال تکمیل زنجیره شیلات هستیم

مدیر صنایع شیلات و آبزی‌پروری سازمان اتکا با بیان اینکه مسئولان چهارمحال و بختیاری در گذشته همکاری چندانی با این سازمان برای احداث واحد مرغداری، کشتارگاه نداشتند، گفت: باید بین مسئولان جهاد کشاورزی استان و بانک‌ها اراده برای ایجاد واحدهای تولیدی وجود داشته باشد.

مهندس معلم افزود: در گذشته فعالیت‌های شیلاتی سازمان اتکا منوط به تولید کنسرو ماهی بود، و زنجیره شیلات کامل نبود، اما از ۲ سال گذشته با دستور وزیر وقت دفاع، مجموعه‌ای در سیستان و بلوچستان وارد حوزه شیلات شد، در حال حاضر مجموعا سه هزار تن ماهی در مجموعه شیلات چابهار منجمد می‌شود، به‌دنبال کامل کردن مجموعه شیلات در منطقه جنوب هستیم.

وی با بیان اینکه در حوزه آبزی‌پروری و تولید ماهی قزل‌آلا در اواخر پارسال در منطقه رودخانه سی‌مَره ورود پیدا کردیم، بیان کرد: اما تولید در این منطقه به‌علت بالا بودن دما تنها در پنج ماه از سال امکانپذیر است، سال گذشته زنجیره تولید ماهی قزل‌آلا را وارد کارون ۴ کردیم، پارسال ۷۷۰ هزار ماهی ریختیم و  در حال برداشت از تمامی ظرفیت‌ها در این راستا استفاده کردیم.

مدیر صنایع شیلات و آبزی پروری سازمان اتکا با بیان اینکه فعالیت سازمان اتکا در تولید ماهی قزل‌آلا در کارون ۴ قابل توجه بود، یادآور شد: می‌توان ظرفیت کارون ۴ برای تولید ماهی و صادرات این محصول بکار بگیریم، می‌توان سالانه بیش از چهارهزار تن ماهی در این منظقه پرورش داد، ماهی در قفس کیفیت بالایی دارد.

وی تاکید کرد: درصد هستیم از تخم چشم زده ایرانی برای تولید ماهی استفاده کنیم، امسال در کوهدشت در گام اول، تولیدیکهزار تن ماهی را آغاز خواهیم کرد، همچنین به‌دنبال ظرفیت‌سازی برای فرآوری ماهی هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha