علی شهریارپور روز پنجشنبه در نشست شورای استان در معراج شهدای موزه دفاع مقدس ادامه داد: اعتباران هزینهای استان در سال ۱۳۸۷ بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۰ به ۴۲۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و اعتبارات تملک دارایی سرمایهای استان از ۱۹۳ میلیارد تومان در سال ۱۳۸۷ به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: این افزایش اعتبارات در استان طی ۱۴ سال اخیر در شرایطی شکل گرفته که متفاوت از روند ملی بوده و رشد اعتبارات استان در سال ۱۴۰۰ از متوسط کشوری آن بسیار بالاتر بوده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری همچنین از افزایش اعتبارات مصوب استان در سال ۴۰۰ خبر داد و گفت: اعتبارات هزینهای مصوب استان از ۴۲۰ میلیارد تومان به ۵۶۰ میلیارد تومان و اعتبارات تملک دارایی سرمایهای از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش و ابلاغ شده است.
شهریارپور افزود: همچنین در سال ۱۴۰۰ از ردیفهای مختلف سه هزار میلیارد تومان برای اشتغالزایی در استان اختصاص یافته است.
وی همچنین به جایگاه استان در شاخصهای توسعه اشاره کرد و گفت: اگرچه در سالهای اخیر در شاخصهای زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی رشد قابل قبولی در استان شکل گرفته اما از نظر شاخصهای اقتصادی در شرایط خوبی قرار نداریم.
شهریاپور ادامه داد: استان در حال حاضر در جایگاه دوم نرخ بیکاری کشور قرار دارد و درآمد سرانه آن نصف متوسط کشوری است و در تولید ناخالص در وضعیت خوبی قرار نداریم که این موضوع اهمیت کار و فعالیت در حوزه اقتصادی استان را دوچندان کرده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری به راهبردهای دولت سیزدهم در بخشهای اقتصادی اشاره کرد و افزود: توجه به رشد اقتصادی، عدالتمحوری و ثبات اقتصادی از راهبرهای بودجه سال ۱۴۰۱ است که در کنار آن باید برای تحقق شعار سال نیز تلاش کرد.
شهریاپور خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی برای کشور در سال ۱۴۰۱، هشت درصد هدفگذاری شده که این شاخص برای استان ۷.۴ درصد درنظر گرفته شده است که برای تحقق آن به ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که این موضوع میطلبد از تمام ظرفیتهای برای تجهیز منابع استفاده کرد.
نظر شما