به گزارش ایرنا، سید مسعود عظیمی روز پنجشنبه در نشستی با برخی صاحبان صنایع در مهریز افزود: بازگشت این واحدهای کوچک و بزرگ اقتصادی به چرخه تولید نقش تحولی در شعار سال و کمک به اشتغال است .
وی به اهمیت همکاری و پیگیری مسئولان برای بازگشت طرحهای نیمهتمام اقتصادی به چرخه تولید در استان به عنوان یک ماموریت و موضوع اساسی اشاره کرد و همت تمامی دلسوزان و فعالان این حوزه را خواستار شد.
این مسئول به انتقال حساب بانکی صاحبان صنایع و معادن به استان با تاکید و پیگیری استاندار و همراهی مسئولان اشاره کرد و گفت: ۹۵ درصدگردش مالی مربوط به ۳۷ معدن است که تاکنون ۳۵ معادن و شرکتها حسابهای خود را به یزد منتقل کردهاند.
عظیمی ابراز امیدواری کرد تا منابع مالی استان با کمک و حمایت دادستان و دیگر نهادها به حدی برسد که بتوان یکهزار واحد صنعتی کوچک و بزرگ و متوسط که این میزان پیشرفت فیزیکی دارد وارد چرخه تولید شده و با این عمل اتفاق بزرگی در حوزه اشتغال به ویژه دانش بنیان بوجود آید.
وی به اهمیت استفاه از انرژی خورشیدی به دلیل شرایط خاص استان در کشور اشاره کرد و افزود: مصرف برق استان در سال گذشته یکهزار و ۹۷۰ مگاوات بود که در سال جدید به ۲ هزار مگاوات میرسد.
وی نیاز به صنعت برق را یکی از ۱۰ برنامه تحولی استان یزد برشمرد و افزود: برنامهریزی برای تامین ۲ هزار مگاوات در دستور کار قرار دارد که با جدیت پیگیری و اقدام میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد افزود: متقاضیان مجوز انرژی خورشیدی ظرف مدت کمتر از یک روز میتوانند مجوز لازم به مدت ۲۰ سال را با هماهنگی انجام شده با منابع طبیعی و امور اراضی دریافت کنند.
در این نشست تعدادی از صاحبان صنایع به بیان نیازها و مطالبات خود برای تحقق شعار سال و تولید و اشتغال به خصوص تقویت شرکتهای دانش بنیان اشاره کردند.
همچنین محمد دهقان بنادکی سرپرست فرمانداری مهریز یکی از مهمترین نیازهای کشور را تحقق شعار امسال و کمک به توسعه همه جانبه با توجه به تولید، دانشبنیان و کارآفرین ذکر کرد.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما