«حسین خانی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: فقط ۱۶ خانه مسافر در سطح شهر کرمانشاه مجوز فعالیت دارند و بقیه غیرمجاز هستند.
وی گفت: خانه مسافرها نیز مانند هتل ها و مسافرخانه باید در چارچوب قانون یکسری الزامات نظاراتی مانند داشتن اطلاعات و مشخصات ثبتی، مدارک و سوابق ، آدرس، سامانه ثبت اطلاعات و هویت مسافران، دوربین مداربسته را رعایت کنند، به همین دلیل برای کسب مجوز باید به اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مراجعه نمایند.
خانی بیان داشت: طرح و ایده خانه مسافرها ظرفیت خیلی خوبی برای اسکان و اقامت مسافران به ویژه خانواده ها در سطح شهر کرمانشاه فراهم می کند، که باید در چارچوب قانون از آنها حمایت کنیم.
وی بر ساماندهی و نظارت بر عملکرد خانه مسافرها تاکید کرد و گفت: خانه مسافرها باید الزامات نظاراتی مانند نصب دروبین مدار بسته، داشتن سامانه ثبت اطلاعات و هویت مسافران برای رصد و نظارت رعایت کنند تا خدای نکرده برای کسی مشکل پیش نیاید.
خانی همچنین گفت: خانه مسافرها باید یکسری الزامات برای پذیرش و پذیرایی مسافران مانند مسائل بهداشت، داشتن نرخ نامه و قیمت برای اسکان افراد را نیز باید رعایت کنند.
شهر کرمانشاه روزانه ظرفیت اسکان ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر را دارد
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کرمانشاه در بخش دیگر از صبحت های خود، با بیان اینکه در عید نوروز امسال برای اقامت مسافران نوروزی در سطح شهر کرمانشاه از ۲۷ مدرسه آموزش و پرورش کمک گرفتیم، گفت: شهر کرمانشاه از مجموع ۹ هتل و هتل آپارتمان ، ۱۶ مهمان پذیر، ۱۶ خانه مسافر، سه اقامتگاه ها سنتی( خانه های بازسازی شده قدیمی جهت پذیرایی و اقامت مسافران) و سه رستوران سنتی؛ ظرفیت اسکان ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر در روز را دارد.
خانی درادامه گفت: شهرستان کرمانشاه ۵۵ درصد جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه را در خود جای داده است و ظرفیت و پتانسیل بسیار بالای برای پذیرش مسافر و گردشگر دارد به همین خاطر حمایت از خانه مسافرها در چارچوب قانون مورد تایید اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.
شهرستان کرمانشاه با پنج بخش، مرکزی، کوزران، سرفیروزآباد، ماهیدشت، بیلوار بیش از نصفی از جمعیت ۲ میلیونی استان را در خود جای داده است.
نظر شما