به گزارش ایرنا، علی فولیان روز پنجشنبه در نشست طرح پیشگیری و مقابله با هنجارشکنی و روزه خواری در ملاء عام در ماه مبارک رمضان، افزود: در قالب این طرح برای هر دستگاه و سازمان اجرایی، تکالیف و وظایفی تعیین شده که باید برای انجام آنها اقدام کنند.
وی همچنین گفت: نقش دستگاه قضا در این طرح، نظارتی است و در ابتدای کار باید دستگاه های فرهنگی و اجرایی مرتبط به تکالیف خود برای مقابله با روزه خواری عمل کنند.
فولیان افزود: براساس این طرح باید هماهنگی های لازم با نیروهای انتظامی، بسیج و گشت های رضویان صورت گیرد تا جلوی هنجارشکنی در این ماه گرفته شود و متخلفان مجازات شوند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین همچنین گفت: حساسیت موضوع روزه داری و الزامات ماه مبارک رمضان نیز باید در رسانه ها اطلاع رسانی شود تا جلوی هرگونه هنجارشکنی و روزه خواری در ملاء عام گرفته شود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین اظهار داشت: هرکس به شکل علنی در انظار و اماکن عمومی و معابر روزه خواری نماید مرتکب جرم مشهود شده و به مجازات حبس از ۱۰ روز تا دوماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
وی افزود: متاسفانه در اصناف و واحدهای صنفی با عادی انگاری روزه خواری مواجه هستیم که این واحدها الزامات نظام صنفی را رعایت نمی کنند و ساعت کاری مشخصی را در این ماه ندارند و باید با آنها برخورد شود.
این مسوول با تاکید بر فرهنگ سازی در حوزه روزه داری به ویژه در مدارس، گفت: دانش آموزان در مرحله رشد هستند و باید ثمرات و برکات روزه داری برای آنها تبیین شود و اقدامات ایجابی در این زمینه صورت گیرد.
فولیان افزود: توجیه و آموزش رانندگان اتوبوس برای رعایت حرمت ماه مبارک، رعایت شئونات ماه مبارک در اماکن خصوصی، اعمال قانون در خصوص رانندگان حرمت شکن و برگزاری مراسم مذهبی در فرهنگ سراها از جمله وظایفی است که برای شهرداری ها ارسال شده که باید آنها را اجرا کنند.
وی همچنین گفت: براساس برخی گزارش ها پذیرایی در کافی شاپ ها و رستوران ها در وعده نهار صورت می گیرد که باید برخورد لازم با متخلفان در این خصوص صورت گیرد.
در ادامه این نشست، سایر اعضای حاضر و مدیران دستگاه ها به بیان برنامه ها و عملکرد خود در حوزه مقابله با معضل روزه خواری پرداختند.
نظر شما