سید محمود عرب روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: این آموزش ها به خانواده های آسیب دیده از اعتیاد، معتادان بهبود یافته، افراد دارای معلولیت جسمی، پناهندگان و اتباع خارجی، ساکنین سکونتگاه های غیررسمی و مناطق حاشیه ای، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده آنان و کودکان کار و خیابانی ارایه شده است.
وی به تفکیک آموزش های مهارتی ارایه شده به اقشار یاد شده پرداخت و اظهار داشت: در مدت یاد شده برای ۴۵ تن از آسیب دیدگان اجتماعی ناشی از اعتیاد در استان قزوین به میزان ۱۰ هزار و ۸۹ نفر ساعت آموزش مهارتی ارایه شد.
این مسوول گفت: برای ۳۳ تن از معلولان و ۳۷ تن از اتباع خارجی نیز به ترتیب ۱۲ هزار و ۱۸۱ نفر ساعت و ۱۷ هزار و ۲۱۱ نفر ساعت آموزش مهارتی برگزار شد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین اضافه کرد: میزان بهره مندی زنان سرپرست خانوار قزوین از آموزش های مهارتی نیز ۴۱ هزار و ۳۹۶ نفر ساعت برای ۲۲۹ نفر بود.
وی اظهار داشت: در سال گذشته همچنین برای ۱۱۶ نفر از ساکنین حاشیه نشین و ساکن در سکونتگاه های غیررسمی نیز به میزان ۳۰ هزار و ۳۷۱ نفر ساعت آموزش مهارتی برگزار شد.
این مسوول گفت: پارسال همچنین از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین به ۱۳ کودک کار به میزان سه هزار و ۸۶۱ نفر ساعت و به ۱۱ معتاد بهبود یافته ۳۶ هزار و ۲۷۸ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای ارایه شد.
وی یادآور شد: میزان آموزش های ارایه شده در زندان ها به زندانیان در این آمار گنجانده نشده و به شکل جداگانه محاسبه شده است.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین خاطرنشان کرد: ارایه آموزش های مهارتی به اقشار ضعیف، آسیب دیده یا در معرض آسیب اجتماعی آنان را توانمند ساخته و به کاهش آسیب ها و معضلات اجتماعی کمک می کند.
نظر شما