روزنامه صدای زنجان در گزارشی به موضوع استفاده نکردن از بافتهای فرسوده شهر برای نهضت ملی مسکن در زنجان پرداخت و نوشت: در حالی که طرحهای مسکن ملی و نهضت ملی مسکن در دورههای مختلف ریاست جمهوری در حومه شهرها ساخته میشدند و گستره شهرها را افزایش میدادند، این امکان وجود دارد که از بافتهای فرسوده شهری، به عنوان بافتهایی که نیاز به بازسازی دارند، در جهت ساخت و بهره برداری از این مسکنها استفاده کرد، تا علاوه بر اینکه بافت فرسوده احیا میشود بخشی از هزینههای که در جهت ایجاد زیر ساختهای مختلف و ارائه خدمات در این مکان هزینه میشود، جلوگیری کرد. موضوعی که اگر در زنجان به آن توجه نشود میتواند باعث رشد خطی شهر به سمت شرق و غرب شود و ارائه خدمات رادر این نواحی با مشکل روبه رو کند.
مهدی طالب، عضو شورای اسلامی شهر زنجان گفته است: یکی از موضوعاتی که در بحث ساخت و ساز وجود دارد، بحث مسکن ملی است که در شمال شرق و غرب شهر ساخته خواهد شد. این اتفاق در حالی رخ میدهد که مساحت بافت فرسوده در زنجان ۵۱۰ هکتار است و بیش از ۱۰۰ هزار نفر با مشکلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در آن ساکن هستند که حل آن نیازمند همت ارگانهای ذیربط است.
سعید شاهینفر، معاون مسکن و ساختمان مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان در این رابطه اظهار کرد: برنامه توسعه مسکن و تامین اراضی مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن در شهر زنجان با اولویت استفاده از ظرفیت های موجود (زمین های خالی داخل محدوده شهری)، زمینهای مازاد ادارات دولتی ونهادهای انقلابی و...، استفاده ازظرفیت تسهیلات خود مالکی ساخت مسکن در بافت مرکزی، بافت فرسوده و سایر نواحی مستعد داخل محدوده شهر، استفاده از ظرفیت کمیسیون ماده۵ و اصلاح طرح تفصیلی، تغییر کاربری اراضی به مسکونی و....، خرید اراضی مستعد داخل محدوده و الحاق اراضی به محدوده شهر فعالیت میکند.
وی ادامه داد: الحاق به محدوده در آخرین اولویت کاری در توسعه مسکن و برنامه ریزی توسعه شهر قرار دارد و بنا به دلایل مختلف در سنوات گذشته و سایر عوامل ذیمدخل در این حوزه، گزینههای ابتدایی امکان اجرا نیافته است.
پایگاه خبری موج رسا در مطلبی به روند انتقال مطب پزشکان به خارج از بافت مرکزی شهر زنجان پرداخت و از قول رئیس سازمان نظام پزشکی استان زنجان نوشت: قریب به ۷۰ درصد مراکز پزشکی در بافت مرکزی شهر زنجان واقع شدهاست و جابهجایی این مطبها به سایر نقاط شهر با اینکه به آرامی در حال انجام است اما ادامه روند کار لزوم همراهی سایر دستگاهها را میطلبد.
محمد محرمی اظهار داشت: جابهجایی مطبها از مرکز بافت شهر به سایر نقاط و خیابانها نیازمند همراهی سایر ارگانها از جمله سازمان شهرداری و شورای شهر است چراکه کار بسیار سنگین است و به تنهایی از عهده سازمان نظام پزشکی خارج است.
پایگاه خبری پیام ملت به نگرانی ها در خصوص افزایش قیمت داروی بیماران ام اس و کمبود آن پرداخت و از قول رئیس انجمن حمایت از بیماران ام اس زنجان نوشت: در تامین دارو های این بیماران کمبود داریم، قیمت داروها نیز به ویژه در مدت اخیر بسیار بالارفته و تامین آن برای برخی بیماران آسان نیست .
صلاحی مقدم با بیان اینکه داروی بیماران ام اس رایگان نیست، گفت: یک بخشی از آن را بیمه تقبل می کند و بخش دیگر را معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و بخش دیگر را خود بیمار باید بدهد. مثلا در تامین هزینه سنگین برخی آمپول ها که نزدیک ۲۰ میلیون می شود ۹۰ درصد را علوم پزشکی تقبل می کند و ۱۰ درصد یعنی ۲ میلیون را خود بیمار باید بدهد که تامین آن برای همه آسان نیست . البته برخی داروها قرص های معمولی هستند که تا ۳۰۰ هزار تومان را انجمن توان پرداخت دارد و همینطور آزمایش هایی که دوبار در سال باید انجام شود که تحت پوشش دانشگاه نیست و خود بیمار باید بپردازد.
نظر شما