۲۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳
کد خبرنگار: 908
کد خبر: 84715448
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

کتابی در باب بررسی نقش اردوهای آموزشی بر پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان

تهران- ایرنا- به گفته تدوین‌گر کتاب «تاثیر اردوهای آموزشی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی دانش آموزان» تاثیرگذاری مفاهیم آموزشی در اردو چندین برابر خواهد بود، البته این مهم با حضور مربیان آموزش دیده نتیجه بهتری می‌دهد.

محمد صائبی به خبرنگار کتاب ایرنا گفت: امروزه با توجه به رشد و گسترش زندگی شهرنشینی برگزاری اردو یک ضرورت اجتماعی به حساب می‌آید. البته برگزاری اردو باشرایط خاص یعنی حضور مربی متخصص با انواع مختلف در سبک برگزاری آن مد نظرم است. در این راستا می‌توان به اردوهای درسی، تفریحی، مهارتی، نظامی، پدر و پسر و مادر و دختر اشاره کرد.

او با بیان به اینکه در کشورهای مختلف اهمیت زیادی به اردو برای تربیت دانش‌آموزان می‎‌دهند، افزود: مجموعه‌های مختلف مثل آموزش و پرورش، مسجد، بسیج و کانون‌های فرهنگی در ایران یکی از برنامه‌های جذاب خود را به اردوهای یک یا چند روزه با برنامه‌ریزی جامع اختصاص می‌دهند.

صائبی ادامه داد: هر اردو با توجه به ماهیت آن باید توسط کارشناسان برای شرکت‌کنندگان براساس سن، موقیعت اجتماعی، مکان برگزاری، امکانات موجود و میزان نقدینگی، تعداد مربیان و شرکت‌کنندگان برنامه‌ریزی شود تا در پایان آن اثربخشی لازم را داشته‌باشد.

تاثیر اردو با موضوع درسی در موفقیت دانش‌آموزان

کارشناس ارشد برنامه‌ریزی فرهنگی با بیان اینکه در سال‌های اخیر مسئولان بر اهمیت برگزاری اردو برای کودکان و نوجوانان پی بردند، گفت: چندسالی است با توجه به موضوع اردو در کشور، مسئولین امر با استفاده تیم مجرب اقدام به برنامه‌ریزی جامع برای هر اردو می‌کنند. اگر هدف اردو برای شرکت‌کنندگان قبل از برگزاری اردو مشخص شود، خروجی قابل توجهی برای خود افراد و دست اندرکاران خواهدداشت.

به گفته این نویسنده در کارکردهای اردو استفاده بهینه از زمان و مکان برای برگزار کنندگان قابل اهمیت است، تاثیرگذاری مفاهیم در هر زمینه‌ای در اردو چندین برابر خواهدبود، البته این مهم با حضور مربیان آموزش دیده نتیجه بهتری می‌دهد. نکته قابل توجه در نگارش این کتاب بهره‌برداری از نظرسنجی پیمایشی از دانش‌آموزان است، که یکی از عوامل موفقیت خود را به قبل و بعد از اردو تقسیم می‌کنند. اردو با موضوع درسی را در موفقیت خود تاثیرگذار می‌دانند.

صائبی در این کتاب عوامل تاثیرگذار اردو به موفقیت کودکان و نوجوانان را تمرکز بر موضوع، در جمع بودن، برنامه‌ریزی منظم، هدف‌گذاری و زمان مشخص برای رسیدن به نتیجه اعلام کرده‌است.

در قسمت نتیجه‌گیری این کتاب صائبی که سابقه طولانی در شرکت، برنامه‌ریزی و اجرای اردوهای کشوری دانش‌آموزی و دانشجویی دارد، بیان کرد: برگزاری اردو یکی از عوامل ایجاد صمیمت میان مربی و شرکت‌کنندگان و فضای اردو محل مناسبی برای ارائه آموزش‌های مختلف و سرگرم‌کننده و جذاب است. با کنترل و ریشه‌کنی ویروس منحوس کرونا مجددا اردوهای مختلف با برنامه‌ریزی جامع برگزار و این ابزار مهم فرهنگی و آموزشی مجددا تقویت و گسترش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha