به گزارش ایرنا، " علی شعبانی" شامگاه سهشنبه در نشست تخصصی هنرمندان انقلاب اسلامی که با حضور هنرمندان و اصحاب رسانه برگزار شد افزود: یکی از مباحثی که در استان مغفول مانده بحث" هویت" است و آیا تاکنون به طور مشخص پیگیری کردیم که نام استان باید عوض شود چرا که مرکزی عنوان موقعیت جغرافیایی است و نمی توان آن را به عنوان اسم استان تلقی کرد.
وی با اشاره به اینکه آیا سهم ما از این شهر صنعتی، تنها آلودگی است گفت: استان مرکزی در سال گذشته تنها ۱۰۰ روز هوای پاک را تجربه کرده است و نباید سهمی از درآمد عوارض آلایندگی به حوزه فرهنگ و هنر اختصاص یابد.
رئیس انجمن هنرهای تجسمی استان مرکزی اظهار داشت: در حوزه تحکیم بنیان خانواده و آثار مخرب سگ گردانی و همچنین مهاجرت و حوزه گرافیک و تبلیغات شهری تاکنون چه اقداماتی انجام شده است و باید اذعان داشت ارائه طرح و ایدههای نو می تواند در حوزه مبلمان شهری بسیار تاثیر گذار باشد.
شعبانی تصریح کرد:: متاسفانه کشور ما به مناسبت زدگی دچار شده است و در هر مناسبت نشست های متعددی برگزار میشود، اما تصمیمات فراموش میشود که میطلبد این نشست ها استمرار یابد و مشکلات و چالشهای عرصه فرهنگ و هنر مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد.
وی بیان کرد: شهید آوینی امام خمینی (ره) را الگو قرار داده و ایران را به اعتبار وی به عنوان قلب جهان مطرح میکند.
شعبانی خاطرنشان کرد: هنر آینه ای است که از تاریخ تاثیر می پذیرد و تاریخ را نیز معنا می کند.
مسئول کانون بسیج هنرمندان استان مرکزی نیز در ادامه این نشست بیان کرد: اکنون سامانه ای به عنوان پاتوق هنرمندان" honarmarkazi.ir" رونمایی میشود که در این سامانه مقرر است دغدغههای هنرمندان استان مرکزی را به صورت یکپارچه در این فضایالکترونیکی رفع کنیم.
"آرش صحرانورد" با اشاره به اهداف ایجاد این سامانه گفت: انتشار اخبار و اطلاعات در حوزه هنر، معرفی هنرمندان استان مرکزی به منظور یکپارچه شدن ابن قشر و همچنین مساعدت به اقتصاد هنرمندان، از جمله محور شاخص فعالیت این سامانه است که امید است با حمایت از این سامانه، از مشکلات این قشر بتوان گره گشایی کرد.
یکی از هنرمندان پیشکسوت در عرصه ادبیات و خوشنویسی نیز در این نشست بیان کرد: تعریف شهید آوینی از هنر امروز، هنر خاص و موزهای است چرا که از اواخر دهه ۸۰ کلینگریها جای خود را جزئی نگری و نوشتههای شخصی در امر نویسندگی دادند.
" اسدالله عباسیان " تاکید کرد: دوری گزینی از نگارش متون و نوشتن از آسیبهای جدی در ادبیات است و متاسفانه هنرمندان انقلابی تمایلی به آموزش و افزایش مهارت به ویژه در حوزه نویسندگی ندارند.
وی نویسندگی که برگرفته از تفکر باشد را بسیار ارزشمند دانست و گفت:درخواست نکردن درآمد از سوی هنرمندان، شعاری است که با روح و اصول زندگی انسانی مطابقت ندارد، نهادهایی همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری دارای بودجههایی هستند که باید قشر هنری جامعه را زیر چتر حمایتی خود قرار دهد.
به گزارش ایرنا در این نشست تعدادی از هنرمندان دغدغه های حوزه فعالیت خود را مطرح کردند.
نظر شما