حجت الاسلام مصطفی ملکی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اقتصاد دانشبنیان با رویکرد اشتغالزایی برای راهگشایی مشکلات اقتصادی طی چندسال اخیر مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است.
وی بیان کرد: بیش از ۵۰ سال در کشورهای اقتصادی واحدهای تحقیق و توسعه اقتصاد دانش بنیان ایجاد شده و بنگاه ها و شرکت های بزرگ اقتصادی به این مهم برای سرمایه گذاری توجه ویژه ای دارند.
حجت الاسلام ملکی خاطرنشان کرد: با برداشتن محدودیت ها، کنترل قیمت و ایجاد امکان رقابت با برندهای دیگر تولیدات در کشور رقابتی می شود.
وی گفت: با رفع مشکلات کیفی و کمی و توجه به اقتصاد دانش بنیان، تولید و اشتغال، مردم به دنبال تولیدات خارجی نمی روند چرا که استفاده از تولیدات خارجی خیانت و ضربه زدن به اقتصاد کشور است.
مدیر حوزه علمیه گلستان بیان کرد: با تکیه بر صنعت دانش بنیان در عرصه های مختلفی از جمله داروسازی، پزشکی، کشاورزی، طیور، نظامی و موشکی، هستهای امیدواریم در همه عرصه ها به موفقیت بیشتر دست پیدا کنیم.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر باید تفکر، جهت گیری ها، خط مشی ها و سیاست گذاری ها به سمت رونق شرکت های دانش بنیان حرکت کند و تولیدات در بخش های مختلف مبتنی بر علم و فناوری روز باشد.
وی بیان کرد: همانطور که در کشورهای پیشرفته به تولیدات فرهنگی از جمله صنعت پردرآمد و پربیننده سینما و فیلم برای حل مشکلات توجه ویژه ای دارند در اقتصاد دانش بنیان هم باید پیوست فرهنگی و معنوی برای رشد و ارتقا مورد توجه قرار بگیرد.
حجت الاسلام ملکی اظهار داشت: در عرصه های مختلف جامعه دانش بنیان از جمله اقتصاد و هوش مصنوعی،تربیت یافتگان حوزه های علمی نقش آفرینی می کنند و در تحقق فرهنگ دانش بنیان و مبتنی بر دانایی، تفکر و سیاست گذاری ها جامعه نقش گسترده ای داشته است.
به گزارش ایرنا، بیش از یک دهه رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامگذاری سال ها بر مسائل اقتصادی، نوآوری و شکوفایی، جهاد اقتصادی، تولید ملی، حماسه اقتصادی، اقتصاد مقاومتی، رونق تولید، جهش تولید و لزوم پیشرفت اقتصادی تاکید و توجه داشته و امسال هم با هدف رفع مشکلات معیشتی و رونق دادن به سفره های مردم به نام "تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی" نام گذاری شده است.
نظر شما