به گزارش ایرنا، عطاالله دانشی روز سه شنبه در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) در یاسوج، اظهار داشت: امسال بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری به نام تولید دانش بنیان اشتغال آفرین نامگذاری شده و به تبع فرمایش معظم له متولیان امر باید به گونه ای گام بردارند تا پاسخگویی و عملکرد مناسبی به این مهم داشته باشند.
عضو شورای شهر یاسوج تاکید کرد: شهروندان انتظار دارند شهر در ابعاد مختلف توسعه یابد و این خواسته به حق آن هاست و توسعه مد نظر باید پایدار باشد اما با اینکه یاسوج به نام پایتخت طبیعت ایران نامگذاری شده هنوز با وضع مطلوب بسیار فاصله دارد.
دانشی عنوان کرد: برای برون رفت از وضعیت موجود شهر یاسوج باید به دنبال منابع پایدار رفت و از جمله کارهایی که می توان انجام داد فعال کردن گلخانه های شهرداری، کارخانه شن و ماسه شهرداری، اقدام به خرید بخش عظیمی از زمین های اطراف شهر برای انجام برخی معاملات و تهاتر و غیره است.
وی ادامه داد: با فعال کردن گلخانه های شهرداری دیگر نیازی به تامین گل برای فضای سبز شهری از بیرون نیست و نیز فعال نمودن کارخانه شن و ماسه و اجرای آسفالت شهر تا حدود زیادی برای شهر درآمدزایی خواهد کرد و با خرید زمین های اطراف شهر می توان با تغییر کاربری مشکلات موجود در خیابان های شهر که معضل ترافیک دارند را رفع کرد.
عضو شورای شهر یاسوج پیشنهاد داد: نشست مشترکی با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون عمرانی استاندار و اعضای شورای شهر و شهردار در حضور وزیر کشور برگزار شود تا مشکلاتی که از گذشته تاکنون بر دوش شهرداری سنگینی می کند برای همیشه رفع شود.
دانشی بیان کرد: چنانچه دولت به قضیه ورود کند مشکل رفع خواهد شد زیرا که با بودجه ۱۱۰ میلیاردی که اعتبار سالانه شهرداری یاسوج است عملا نمی توان کار توسعه ای انجام داد.
وی تصریح کرد: بیش از ۹۰ میلیارد تومان این بودجه سالیانه هزینه های پرسنلی است و با مابقی اعتبار که خیلی مبلغ اندکی است نمی توان کاری از پیش برد.
عضو شورای شهر یاسوج افزود: با توجه به این حجم جمعیت و مهاجر پذیر بودن شهر یاسوج و همچنین آب و هوای مطلوب و طبیعت بکر و کریدور شمال به جنوب بودن آن باید نگاه ویژه ای به این شهر شود.
چالشی نوپدید پیش روی شهر یاسوج
دانشی تاکید کرد: در حال حاضر طرح جامع شهر یاسوج از طرف دولت به استاندار ابلاغ شده است و شهرهای مادوان، بلهزار، سرآبتاوه و غیره به این شهر ملحق خواهند شد.
وی بیان کرد: این در حالی است که هیچ گونه زیرساختی برای آن تعریف نشده است و شهرداری باید به جمعیت بالای ۲۵۰ هزار نفر خدمات رسانی کند.
عضو شورای شهر عنوان کرد: شهر یاسوج وارد چالش جدیدی شده که با الحاق مشکلات بسیار عمده ی در پیش روی آن قرار خواهد گرفت.
دانشی تصریح کرد: می طلبد دستگاه های خدمات رسان و متولیان همه پای کار بیایند تا تصمیمات خوبی برای این شهر گرفته شود.
مشکلات ترافیکی شهر یاسوج در یک نگاه
وی ادامه داد: در زمینه ترافیکی شهر یاسوج معضل اساسی دارد و باید برای ساخت پارکینگ در شهر چاره ای اساسی اندیشیده شود.
عضو شورای شهر یاسوج عنوان کرد: از دیگر مشکلات شهر نبود دوربین های هوشمند است که وجود آن ها کمک خوبی به شهروند و شهر می کند.
دانشی بیان کرد: دوربین های هوشمند در ارتقای امنیت شهر نقش مهمی خواهند داشت و از سوی دیگر برای شهرداری درآمد زا خواهند بود.
وی تاکید کرد: شهر یاسوج از روشنایی خوبی در سطح شهر برخوردار نیست و بیشتر مواقع امنیت شهر در خطر قرار می گیرد.
عضو شورای شهر یاسوج افزود: ایجاد زیرگذر و روگذر برای توسعه فضای شهری یاسوج ضروری است اما تاکنون به آن پرداخته نشده است.
دانشی تصریح کرد: پل های هوایی مرتفعی در سطح شهر وجود دارد که افراد نمی توانند به علت برقی نبودن از آن استفاده کنند که باید به روز شوند و با توجه به لباس عشیره ای زنان این منطقه از پله های آسانسوری استفاده کرد.
شهر یاسوج فاقد چشم انداز است
وی گفت: متولیان چشم اندازی برای توسعه شهر ندارند و چنانچه از آنها سوال شود چشم انداز و برنامه آینده شهر کدام است پاسخی برای آن ندارند.
عضو شورای شهر یاسوج بیان کرد: حداقل باید برای ۵۰ سال آینده این شهر چشم اندازی مشخص شود تا شهر پاسخگوی جمعیتش در سال های آینده باشد.
دانشی عنوان کرد: یاسوج جزو شهر های زیبای دنیاست و دارای مواهب طبیعی و خدادادی بسیاری همچون رودخانه بشار و تنگ مهریان است اما از آنها استفاده بهینه نشده است.
شهر در خصوص فضای سبز با مشکل روبروست
عضو شورای شهر ادامه داد: در بیشتر نقاط شهر فضای سبز تعریف شده اما بیشتر آن ها تبدیل به فضای مسکونی شده و خبری از فضای سبز نیست.
وی تاکید کرد: نگاه محله محوری از این حیث سیمای شهر را تا حدود بسیاری تغییر خواهد داد و باید با توجه به طرح تفصیلی شهر گام برداشت.
دانشی ابراز داشت: فضای سبز علاوه بر بهبود سیمای شهری از ترافیک های زائد جلوگیری می کند و فواید بسیاری برای شهر خواهد داشت.
صنایع آلاینده در شهر معضل ایجاد می کند
دانشی افزود:بحث صنایع آلاینده نفت و گاز گچساران با وجود درآمد بالای کشوری سهمی از آن برای استان و شهر یاسوج قرار داده نشده است.
وی ادامه داد: شهر یاسوج در پی آلایندگی صنعت نفت و گاز گچساران متاثر خواهد بود اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.
عضو شورای شهر عنوان کرد: همچنین صنعت سیمان مارگون، سیمان دشتروم، شهرک صنعتی بلکو، شرکت نفت یاسوج جزو صنایع آلاینده ی هستند که باید آلایندگی آن ها مد نظر باشد.
وی بیان کرد: مخازن عظیم نفت و گاز در سطح شهر یاسوج می تواند برای ساکنان خطر آفرین باشد که باید به گونه ای برنامه ریزی شود که جابه جا شود.
دانشی تاکید کرد: از منابع ارزش افزوده باید سهم بیشتری به شهر یاسوج تخصیص یابد تا بتوان توسعه مطلوبی در استان رقم بخورد.
انتقاد شهروندان یاسوجی از چاله چوله های شهر به حق است
عضو شورای شهر با بیان اینکه وضعیت آسفالت و چاله چوله های شهر مورد نقد شهروندان یاسوجی قرار گرفته که منصفانه است تصریح کرد: البته ترمیم و بازسازی آسفالت و چاله های شهر در دستور کار شهرداری و شورای شهر قرار گرفته است.
وی گفت: هم اینک قیر رایگان در اختیار آنها قرار گرفته و تا ۶ ماه آینده وضعیت آسفالت و ترمیم روکش کوچه ها و خیابانهای شهر تا حد مطلوبی تغییر خواهد کرد.
نظر شما