طیب جعفری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از شناسایی نقاط بحرانی اشتغال در استانها از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: روی این نقاط تمرکز بیشتری داریم و تلاشمان این است که ظرفیت دستگاههای اجرایی را به سمت حل مشکل نقاط بحرانی اشتغال در استان هدایت کنیم.
وی به تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار در استان اشاره کرد و ادامه داد: برای اشتغال های خرد و خانگی حدود ۵۰۰ نوع مجوز صادر میکنیم که با تسهیلگری های ایجاد شده، فرآیند صدور آنها در بازه زمانی سه روزه انجام میشود.
جعفری گفت: در دو سه ماه پایانی سال گذشته با تسهیل در فرآیندها، به اندازه کل سال مجوز کسب و کارهای خانگی در استان صادر کردیم.
وی از انقعاد تفاهم نامه بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی استان برای ارائه خدمات مشاوره تخصصی به فعالان کسب و کارهای خانگی خبر داد و اظهار داشت: این خدمات که شامل خدمات بازاریابی نیز می شود برای افرادی که به راه اندازی کسب و کارهای خانگی و یا توسعه آنها اقدام میکنند، به صورت تخصصی ارائه می شود.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از تحقق هدف گذاری رشد اقتصادی ۸.۷ درصدی در استان از طریق ارتقای بهره وری پیش بینی شده است، گفت: مهمترین مولفه ارتقای بهره وری چه در واحدهای خرد و چه در واحدها و بنگاهای بزرگ تولیدی و صنعتی، مهارت آموزی نیروی کار و ارتقای این مهارت ها است.
جعفری افزود: در این راستا خدمات آموزش مهارتی، هم از طریق مراکز آموزشی جوار کارگاهها و هم از طریق مراکز فنی و حرفه ای در دستور کار است.
نظر شما