۲۲ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۸
کد خبرنگار: 1796
کد خبر: 84712018
T T
۶ نفر

برچسب‌ها

نسیم عمران و توسعه در زیرساخت‌های درمانی قزوین وزیدن گرفته است

قزوین - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با تشریح روند توسعه در زیرساخت‌های درمانی استان، گفت: تکمیل طرح بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی، جابه‌جایی بیمارستان ۲۲ بهمن و نوسازی بیمارستان شهید رجایی تنها بخشی از گام‌های عمران و پیشرفت در حوزه درمانی استان است.

به گزارش ایرنا، توسعه زیرساخت‌های درمانی با هدف بهبود خدمات رسانی به شهروندان همواره یکی از مطالبات اصلی استان قزوین در چندسال گذشته بوده است.

اگرچه در چندماه گذشته اقدامات بسیار خوبی در راستای ارتقای وضعیت درمانی استان قزوین انجام شده است، اما همواره به علت نبود برخی اعتبارات با روند کندی در حرکت به سمت جایگاه مطلوب مواجه هستیم.

سفر پیش روی رییس جمهور به استان قزوین امید مضاعفی ایجاد کرد تا بلکه با کمک اعتبارات ملی به تسریع در تکمیل طرح‌های بزرگ و نیمه تمام استان در حوزه درمان اقدام شود.

از مهمترین طرح‌های دولتی استان قزوین در حوزه درمان، احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی است که با ۵۸ هزار و ۹۰۴ متر مربع مساحت در جنب بلوار رزمندگان قرار دارد؛ به گفته کارشناسان احداث این بیمارستان با توجه به کهنگی و فرسودگی سایر مراکز درمانی مانند بوعلی، کوثر و ۲۲ بهمن بیش از پیش احساس می‌شود.

از دیگر اقدامات زیرساختی در حوزه درمان استان قزوین می‌توان به احداث شهرک سلامت یا مرکز درمانی خصوصی یک هزار تختخوابی با ۹۵ هکتار مساحت اشاره کرد.

برای اطلاع از اخرین اقدامات عمرانی و توسعه زیرساخت‌های درمانی استان قزوین به سراغ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین رفتیم؛ مهدی رجحانی در ادامه به سوالات خبرنگار ایرنا پاسخ می‌دهد. 

نسیم عمران و توسعه در زیرساخت‌های درمانی قزوین وزیدن گرفته است

ایرنا. با توجه به سفر پیش روی رییس جمهوری به استان قزوین، برای بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی استان چه برنامه‌ای دارید؟

این بیمارستان، یکی از بزرگترین طرح‌های دولتی استان در حوزه درمان به شمار می‌رود که برای تکمیل آن در بهمن و اسفند ۱۴۰۰ به همراه فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی و سایر مسؤولان درمانی استان آن را مورد بررسی قرار دادیم.

با توجه به اعتبار بالایی که برای تکمیل این طرح برآورد شده، به طور حتم یکی از مطالبات جدی ما در سفر رییس جمهوری خواهد بود؛ چراکه اعتقاد داریم این طرح برای استان بسیار ضروری است.

ایرنا. برخی از خبرها حاکی است که این طرح در ردیف مطالبات سفر رییس جمهوری قرار نگرفته است، آیا این موضوع صحت دارد؟

در سفر نخست رییس جمهوری و بر اساس تصمیمات دولت، قرار است طرح‌هایی مورد بررسی قرار گیرند که بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند و با تامین اعتبار تکمیل شوند؛ با توجه به اینکه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، از ردیف بازدیدهای سفر رییس جمهوری خارج شد، اما هنوز فرصت بسیاری وجود دارد که این مهم را در عناوین این سفر قرار دهیم، چرا که قبلا هم تاکید کردم، راه‌اندازی هرچه سریع تر این بیمارستان از نیازهای ضروری در حوزه درمان محسوب می‌شود.

به همین منظور قرار شده سه شنبه همین هفته (۲۳ فروردین ماه جاری) در نشستی با معاون اول رییس جمهوری موضوع بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی را در لیست بازدیدهای سفر رییس جمهوری قرار دهیم؛ با توجه به اینکه استاندار قزوین هم روی این مهم تاکید دارد، می‌تواند به تحقق این مورد کمک کند.

نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم، اهمیت این بیمارستان و مطالبه برای تکمیل آن است؛ یعنی اگر نتوانیم بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی را در لیست بازدیدهای سفر رییس جمهوری قرار دهیم، به معنی منتفی شدن و نادیده گرفتن این طرح نیست و همچنان تلاش استان برای پیگیری و تکمیل آن ادامه دارد.

ایرنا. برای تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به چه میزان اعتبار نیاز داریم؟

 بر اساس برآوردهای کارشناسی و به طور میانگین برای هر تخت بیمارستانی ۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، طبق برآوردهایی که در این رابطه انجام شد، تقریبا یک هزار و 800 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح بیمارستان ۷۰۰ تختوابی لازم داریم؛ البته این رقم بسته به نوع انجام و تهیه مواد اولیه متفاوت خواهد بود و ممکن کمتر یا بیشتر از این رقم باشد.

نسیم عمران و توسعه در زیرساخت‌های درمانی قزوین وزیدن گرفته است

ایرنا. یکی دیگر از بیمارستان‌های نیازمند توسعه در استان، ۲۲ بهمن بود که یک زمان در دستور کار معاونت عمرانی قرار داشت، برای انجام آن چه کارهای صورت گرفته است؟

بیمارستان ۲۲ بهمن قرار بود با تامین زمین به یک منطقه مناسب تر و با زیربنای بیشتر منتقل شود، خوشبختانه زمین این بیمارستان تهیه شده و کارهای آن درحال انجام است که این بیمارستان به یکی از نقاط شمالی شهر قزوین برده شود، این اتفاق نیز بر اساس بررسی‌های کارشناسی و با رعایت اصل پراکندگی مراکز درمانی از هسته مرکزی شهر به منظور دسترسی سریع و خروج از ترافیک صورت گرفته است.

اقدامات با قوت درحال پیگیری است تا بتوانیم بیمارستان ۲۲ بهمن را جابه‌جا کرده و یک مکان درمانی مناسب و با امکانات به روز در اختیار شهروندان قرار دهیم.

ایرنا. در مورد ساختمان جدید بیمارستان ترومای شهید رجایی چطور؟

برای این موضوع از زمستان سال گذشته تامین اعتبار شده و قرار است در سفر رییس جمهوری نیز یک تامین اعتبار مجددی داشته باشیم که بتوانیم هرچه سریع تر آن را تکمیل و راه‌اندازی کنیم.

ایرنا. برخی معتقدند واگذاری ۱۰۰ هکتار زمین برای ساخت بیمارستان هزار تختخوابی یا همان شهرک سلامت بسیار زیاد بوده و قابل توجیه نیست، برای این مهم چه توضیحی دارید؟

بیمارستان هزار تختخوابی یک مجموعه بزرگ اقامتی و درمانی بوده که به عنوان یک مکان «توریسم درمانی» در کشور شناخته می‌شود؛ اراضی این مکان به مساحت ۹۵ هکتار از سوی مالک خریداری شده و سند دار است؛ استان هم بیشتر از ۱۵ هکتار به مالک اجازه تغییر کاربری نمی‌دهد و قرار شده در همین میزان هتل و بیمارستان ساخته شود.

بیمارستان هزار تختخوابی علاوه بر اینکه نیاز درمانی استان قزوین و سایر استان‌های کشور را برآورده می‌سازد، باعث رونق اقتصادی قزوین می شود و می‌تواند نیازهای درمانی توریسم را از سایر کشورها برآورده سازد.

ضمن اینکه برای مدیریت استان منافع مردم مهم بوده و اینکه یک سرمایه گذار حاضر شده این مبلغ را در استان هزینه کند، باید با اظهارات کارشناسی و رفع نقاط تاریک به پیشبرد آن کمک کنیم؛ شما تصور کنید گردشگران خارجی از کشورهای همسایه به مشهد و قم مسافرت می‌کنند و باعث رونق اقتصادی این استان‌ها می‌شوند، حالا اگر استان قزوین یک مجموعه توریسم درمانی داشته باشد و این افراد را به استان بیاورد، قطعا با ارزآوری و رونق اقتصادی روبه رو خواهیم شد.

کلام آخر شما با مخاطبان ایرنا:

با تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی و مواردی که عنوان شد، قطعا زیرساخت‌های درمانی استان قزوین دچار تحول شده و با پیشرفت چشمگیری مواجه می‌شویم؛ از تمامی دلسوزان و فعالان و کارشناسان این استان می‌خواهم که با هدف رشد و توسعه این مهم با بیان ایده‌ها و نظرات کارشناسی به رشد و توسعه خدمت رسانی کمک کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha