به گزارش ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز یکشنبه در این آیین افزود: در این اردو پنج شرکت کننده از استانهای بوشهر، لرستان، خراسان رضوی و خراسان شمالی با نظارت بیش از هشت کارشناس بین المللی با هم به رقابت میپردازند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر اضافه کرد: از این تعداد ۲ شرکت کننده در رشته آجرچینی و سه شرکت کننده دیگر در رشته کاشیکاری دیوار و کف با هم رقابت میکنند که پس از چهار هفته رقابت، آزمون پایانی برای معرفی نفرات برتر تیم ملی مهارت برای اعزام به مسابقات جهانی شانگهای چین ۲۰۲۲ برگزار می شود.
وی عنوان کرد: تأکید اصلی اردوهای آماده سازی روی دقت و سرعت است و پروژههای مشابه جهانی از طریق آموزشهای عملی در کارگاهها از سوی کارآموزان رقابت کننده اجرا می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به اهمیت مسابقه های مهارت در اشتغال و کاهش آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: فردی که دارای مهارت باشد خودباوری بهتری نسبت به افراد فاقد مهارت دارد و به این خودباوری رسیده و احساس میکند میتواند کاری انجام دهد که حتی دارندگان مدارک دانشگاهی از انجام آن ناتوان هستند.
وی با بیان اینکه فرد دارای مهارت هم میتواند برای خود و هم برای دیگران ایجاد اشتغال کرده و به جامعه کمک کند گفت: خودباوری ایجاد شده در فرد دارای مهارت باعث میشود که این افراد کمتر گرفتار معضلات و آسیبهای اجتماعی شوند.
دراهکی با اشاره به اینکه بازدید از روند اجرای این مسابقات برای عموم آزاد است، اضافه کرد: این مسابقهها از روز شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ و ۱۵ عصر تا ۱۷:۳۰ برگزار می شود و علاقه مندان به آموزش و مهارت میتوانند از روند این مسابقهها بازدید و از نزدیک با اجرای نمونه مسابقههای جهانی مهارت آشنا شوند.
وی ادامه داد: اردوهای مسابقه های ملی مهارت در استان بوشهر تا ۲۳ اردیبهشت ماه ادامه دارد.
نظر شما