به گزارش خبرنگار ایرنا، "حجت السلام محمد قمی" چهارشنبه شب در حماسه پنجم رمضان در خانه انقلاب اسلامی اصفهان اظهار داشت: مقام معظم رهبری طی شش ماه اخیر بالغ بر ۵۰ بار از "جهاد تبیین" سخن گفت زیرا که امروز یکی از زیر مجموعههای جنگ روایتها و ترکیبی، جنگ تبیین است که تنها با حضور گسترده مردم در فضای مجازی میتوان ورق جنگ تبیین را بنفع انقلاب برگرداند.
وی بیان داشت: "جنگ تبیین" امروز جنگ اصلی است و هر کس توان تبیین کردن به زبان ساده، هنری و فنی را دارد باید وارد میدان شود و امروز تنها با حضور حجم عظیمی از مردم میتوان در این جنگ پیروز شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه اگر توانستیم جهاد تبیین را مردمی کنیم بطوریکه مردم مبلغ آن و روایتگر خوبیها شوند میتوان به ظفر دست یافت، ادامه داد: همان عاملی که مبنای شکلگیری انقلاب شد همان مبنای تداوم آن خواهد بود و چیزی به جز شکل مردمی آن نیست.
وی ادامه داد: مردمسالاری دینی خروجی از نهج البلاغه است و دین و مردم دو مقوله جدا از یکدیگر نیست بلکه دین تاکید بر مردم دارد و باید مراقبت، برادری، تساوی و حق بین مردم جاری و ساری شود.
حجت السلام قمی با اشاره به اینکه حماسه ۵ رمضان، مردمی بودن آن را نشان می دهد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با پیوند عزم و اراده مردمی شکل گرفت و این همان تاکید رهبری است که هر وقت هر کار به مردم سپرده شد پیشرفت جدی و اهتمام ویژه را شاهدیم و هرگاه کار به دستگاهها واگذار شد، بیثمرو بینتیجه بودیم.
وی با اظهار اینکه تبیین حق باعث استحکام اراده مردم و بپاخاستن آنها می شود، ادامه داد: اساس برنامه راهبردی اسلام تبیین است که باید جدی گرفته شود و بعنوان یک فرضیه جهادی، قطعی و فوری آغاز گردد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون دورههای مختلفی را گذراندیم که سفرههای بسیاری از منافقین برچیده شد، گفت: در دل جریان انقلابی که از سال ۶۱ شکل گرفت یک شکافی ایجاد و از دل آن جریان دیگری رخ داد.
"امیر حسین بانکیپور" به پیشبینی شکاف در جریان انقلاب اسلامی طی امسال و سال آینده اشاره کرد و گفت: درجریان جبهه انقلاب شکافهای عمیقی را شاهدیم که ریشه این شکاف دو ملاحظهای است که باید توامان با هم نگریسته شود اما منفک از هم دیده شد.
وی با بیان اینکه بنیانگذاران و معماران انقلاب اسلامی همواره به بودن دو ملاحظه در کناریکدیگر تاکید کردهاند، گفت: "ملاحظات حق "و" ملاحظات اجتماعی" تنها در سایه یکدیگر باید دیده شود و این در حالی است که مجلسیان و دیگر متولیان گاها بر یک ملاحظه افراط و از دیگری غافل می شوند.
رییس هییت مدیره خانه انقلاب جمهوریت را ماحصل ترکیب دو ملاحظه دانست و گفت: جمهوریت که گاها با یک جو تبلیغاتی میتواند به انحراف کشیده شود همواره مورد تاکید بنیانگذار انقلاب بود و زمانی که دو ملاحظه در تعارض باهم قرار می گیرد مطابق با روایات قرانی باید ملاحظات را کنار گذاشته و به اجرای حکم خدا اقدام کرد.
بانکیپور گفت: امروزه بسیاری از نمایندگان مجلس تحت تاثیر جو رسانهای ملاحظات حق و شرعی را زیر پا میگذارند همچنین برعکس آن که با پافشاری بر ملاحظات شرعی، نتیجه عکس را در جامعه شکل می دهند چون به ملاحظات اجتماعی دقت لازم نداشتند و همین نقطه اختلاف و شکاف در جبهه انقلابیون شده است.
وی ادامه داد: جهاد تبیین حفظ دو ملاحظات در کنار یکدیگر است.
به گزارش ایرنا،یکی از حوادث خونین تاریخ انقلاب در اصفهان که در ۱۹ مرداد ۱۳۵۷ مصادف با روز پنجم رمضان رخ داد، کشتار بیسابقه مردم در خیابان مسجد سید، بالاتر از مسجد و کوچههای بین این خیابان و خیابان فروغی و خیابانهای متصل به اطراف منزل آیتالله خادمی بود. ماموران به مردمی که پس از استماع سخنرانی حجتالاسلام رضا محبوبی که در منزل آیتالله خادمی بیرون آمده بودند، حمله کردند، جنگ و گریز آغاز شد و رژیم پهلوی ناچار شد برای نخستین بار در کشور، در اصفهان اعلام حکومت نظامی کند و حادثه مشهور پنجم رمضان به وقوع پیوست.
نظر شما