دکتر امیر مرسا در چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با جذب این اعتبار، عملیات ساخت بخش ICU هشت تختی بیمارستان امام حسین(ع) آغاز و همچنین توسعه اورژانس هم از ۷۰۰ متر به یک هزار و ۳۵۰ متر، طبق استانداردهای بیمارستانی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی افزود: ساخت بخش غربالگری سرطان، ساخت پانسیون برای متخصصان وساخت انبار تجهیزات مصرفی از این اعتبار انجام خواهدشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار گفت: در سال ۱۴۰۰، بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی و منابع مالی برای بیمارستان و مرکز بهداشت جذب شد که یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس خریداری، نصب و راه اندازی شد.
وی گفت: پارسال بانک جهانی، ٢ دستگاه سی تی اسکن به استان اختصاص داد که یکی از این دستگاهها به بیجار اختصاص داده شد و نقش بسزایی در ارائه خدمات ویژه پاراکلینیکی مثل سی تی آنژیو به مردم شریف شهرستان دارد.
دکتر مرسا با اشاره به اینکه با شیوع بیماری کرونا، نیاز به اکسیژن به عنوان اولین خط درمانی برای بیماران کرونایی بیش از بیش قوت گرفت، در سال ۱۴۰۰ یک دستگاه دیگر اکسیژن ساز به ارزش ۲۳ میلیارد ریال به بیمارستان امام حسین(ع) شهر بیجار اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه پارسال پنج تخت ویژه ای سی یو با تجهیزات کامل جهت بستری بیماران کرونای به مجموعه درمانی افزوده شد توصیح داد: تجهیز کامل تخت های ICU ویژه بیماران کرونایی، نقش بسیار مهمی در بستری، مداوای بیماران و کاهش اعزام آن ها به شهرهای مجاور دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار ادامه داد: یک دستگاه opg ( رادیوگرافی دهان و دندان )، با توجه به اینکه در طی سالیان اخیر مردم شهرستان برای یک عکس ساده دهان و دندان مجبور به مراجعه به شهرهای زنجان، همدان و سنندج بودند، که برای اولین بار این دستگاه سال ۱۴۰۰ خریداری، نصب و راه اندازی شد.
وی افزود: در یک سال گذشته تجهیزات زیاد دیگری نظیر دستگاه برق دیزل ژنراتور برای بیمارستان، دستگاه اکوسونوگرافی و مکانیزه کردن آشپزخانه و رخشویخانه بیمارستان و دریافت چندین دستگاه آزمایشگاهی و کلینیکی و درمانی و نوسازی تخت های بیمارستان صورت گرفته است و همچنین ساخت درمانگاه شبانه روزی حسن آبادیاسوکند، پایگاه ولیعصر و ۲ واحد پانسیون متخصصان رو به پایان است.
دکتر مرسا با اشاره به جذب ۸۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ افزود: بخشی از آن اعتبار هم صرف تعمیر و نوسازی خانه های بهداشت شهرستان شد و توانستیم، ۹ متخصص، ۱۰ پزشک عمومی، چهار دندانپزشک و بیش از ۱۱۰ نفر نیروی کارشناس در رشته های درمانی و بهداشتی به شبکه بهداشت و درمان اضافه شد، که تعداد متخصصان از ۱۵ نفر به ۳۰ نفر افزایش یافت.
نظر شما