ابوالقاسم مهری روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: سیاست دولت برای آب روستایی در بخش آشامیدنی و کشاورزی بحث تاکید بر مکانیزه شدن است و طرح آبیاری یکپارچه را به صورت غرقابی و سنتی با هدف بهره وری بالا و صرفه جویی در مصرف آب در روستاهای دهستان پشتکوه را در دست اقدام و اجرا داریم.
وی با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای صرفه جویی در مصرف آب ، اظهار داشت: کاهش هدر رفت آب با تغییراتی در شیوه آبیاری را در پنج روستا طی سالهای گذشته اجرا کردیم و در سال جدید برای آبیاری مکانیزه ۲ هزار هکتار از اراضی پشتکوه برنامه ریزی شده است.
فرماندار شهرستان فیروز کوه با اشاره به راه اندازی نهضت آبیاری نوین، خاطرنشان کرد: با بهره گیری از منابع و ظرفیت های مالی که دولت از محل ۸۵ درصد قانون آبیاری نوین یکپارچه در نظرگرفته و استفاده از ظرفیت مشارکت مردم و خیران در روستاهای بخش ارجمند و مرکزی این شهرستان هضت آبیاری نوین را راه اندازی خواهیم کرد.
این مسئول اضافه کرد: از نظر منابع آبی غنی هستیم اما با توجه به کاهش نزولات جوی وضعیت منابع آبی را با بهره گیری از شیوه آبیاری نوین مدیریت می کنیم.
کمترین ساخت و ساز غیر مجاز را در سال گذشته داشتیم
مهری باقدردانی از دستگاههای مرتبط، افزود: با برگزاری گشت های نظارتی به ویژه در ایام تعطیلات نوروز وضعیت ساخت و ساز ها را با همکاری شهرداریها، بخشداریها، دهیاریها،جهاد کشاورزی، راه و شهر سازی ، محیط زیست و منابع طبیعی باهدف پیشگیری و نظارت بیشتر کمترین ساخت و ساز غیرمجاز شاهد کاهش ساخت و ساز غیر مجاز بودیم.
وی با تاکید برجدیت بیشتر دستگاهها برای مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز در سال جدید اظهار داشت: در راستای پاسخگویی به مطالبات مردمی و بالابردن کیفیت ساخت و استاندارد سازی بنا با نظام ملی ساخت و ساز و همکاری بین بخشی دستگاهها برای نظارت بیشتر ، کاهش بیش از پیش ساخت و ساز غیر مجاز را در دستور کار قرار دادیم.
فرماندار شهرستان فیروزکوه ادامه داد: مراقبت از زمینهای ملی و منابع طبیعی و زمینهایی که دارای خاک درجه یک کشاورزی هستند، بخش دیگری از اهداف ما برای مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز است.
مهری با بیان اینکه در برخی از مسائل که نیاز هست اصلاحاتی را در قوانین و مقررات ساخت ساز داشته باشیم، گفت: با دسته بندی و نتیجه گیری مسائل مشخص شد که ضعف هایی که در این زمینه وجود دارد ، مشکلات را به استان منعکس می کنیم تا با حمایت بیشتر استان و شورای عالی معماری شهرسازی کشور نتایج به روز تر و به هنگام تری را دریافت کنیم و دستگاههای مرتبط بتوانند با ابزار اجرایی قانونی با امر ساخت و ساز برخورد کنند.
وی با اشاره به ضرورت صیانت از حریم راه، ادامه داد: با تصرفات و تجاوز به حریم راه با بهره گیری از قوانین مقابله می کنیم و با توجه به اینکه حریم راه ملی و برای همه مردم است و باید از آن محافظت شود با دو مورد تصرف حریم راه پس از دریافت احکام اعمال قانون می کنیم.
طرح هادی روستایی به روز رسانی شده است
فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: طرح هادی روستایی در سطح شهرستان با هدف تامین نیازهای کالبدی روستایی به روز رسانی شده و و در سال ۱۴۰۰ طرح هادی ۱۲ روستا در این روستا به روز رسانی شده است.
مهری اضافه کرد: به روز رسانی طرح های روستاهای فاقد طرح هادی نیز مثل روستای سرخه دشت، جلیل آباد، فرح آباد، گذرخانی ، کلار خان با توجه به موعد به روز رسانی طرح هادی در سال جدید در دستور کار هستند.
۲ روستای دیگر در فیروزکوه صاحب دهیاری شدند
وی افزود: در شهرستان فیروز کوه ۵۳ دهیاری داشتیم و از این تعداد در بخش مرکزی ۳۸دهیاری و در بخش ارجمند ۱۵ روستا دارای دهیاری بودند.
فرماندار شهرستان فیرو کوه با اشاره به موافقت استانداری با ایجاد ۲۹ دهیاری جدید در شهرستانهای استان تهران، اظهار داشت: با موافقت محسن منصوری استاندار تهران و تصویب احمد وحیدی وزیرکشور ۲ دهیاری در روستای کلارخان در دهستان پشتکوه یا لاجورد و روستای گدوک از ۲۹ دهیاری اعلامی جدید مشمول شهرستان فیروز کوه شد که با این وصف به ۵۵ دهیاری افزایش یافت.
مهری ادامه داد: ایجاد دهیاری مدیریت روستایی را محقق می کند و داشتن مدیریت اجرایی برای مردم و به ویژه مناطق بومی نشین و روستایی گارگشا است و نیازهای اجرایی مردم در روستا توسط دهیار مدیریت و بر طرف شده و مجوزهای قانونی لازم صادر و خدمت رسانی شفاف تری به مردم با هدف رضایتمندی مردم مورد توجه است.
شهرستان فیروز کوه با جمعیتی سیال در فصول مختلف از ۵۰ هزار تا ۱۵۰ هزارنفر در شرق پایتخت قرار دارد.
تهران - ایرنا - فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: طرح ذخیره آب در مخازن ۱۰۰ تا ۱۵۰ مترمکعبی برای آبیاری مکانیزه در ۱۵ روستای این شهرستان مراحل پایانی را طی میکند.
نظر شما