محمدرضا سپهرداد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۲۰۰ میلیون ریال باقی مانده از اعتبارات تخصیصی تا پایان سال مالی هزینه می شود، اظهار داشت: اعتبار تخصیص یافته برای خرید تجهیزاتی شامل لنز، ریکوردر صدا، میکروفن و تعمیر قطعات مربوط به سه پایه دوربین هزینه می شود.
وی با بیان اینکه فیلم سازی نیازمند ۲ نوع تجهیزات است گفت: نوع اول تجهیزات حرفه ای و سینمایی است که بخشی از آن تهیه شده و در نوع دوم تجهیزاتی است که باید در اختیار هنرجوها قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه این انجمن سالانه حدود ۲۰ تا ۲۵ نفر هنرجو را در زمینه های تولید و فیلم سازی آموزش می دهد، افزود: ساختار انجمن سینمای جوانان بر سه رکن آموزش، تولید و جشنواره بنا شده است و این ساختار به گونه ای است که هنرجویان آن بعد از مدتی به عنوان مربی و کادر فعال خود انجمن مشغول به فعالیت می شوند.
وی افزود: اما در شرایط کرونایی دوره های فیلم سازی به صورت مجازی برگزار شد.
مدیر انجمن سینمایی جوانان خراسان شمالی گفت: دوره فیلم سازی فشرده برای هنرستان دخترانه هنرهای زیبا که ۳۰ هنرجو دارد در اردیبهشت ماه آغاز میشود.
سپهرداد گفت: همچنین سه دوره در رشته های فیلمنامه نویسی، مدیریت تولید و برنامه فیلم و فیلمبرداری فراخوان داده شده است و درصورت به حدنصاب رسیدن تعداد شرکت کنندگان برگزار می شود.
استان خراسان شمالی با جمعیت ۸۶۳ هزار نفری دارای ۹ سالن سینما با ۲ هزار ۲۷۴ صندلی و ۱۲ سالن نمایش دارد.
نظر شما