ذبیح جودکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به کاهش منابع آب سطحی و رودخانه ای و احتمال کاهش دبی آب رودخانه ها در ماه های آینده، تامین آب واحدهای پرورش ماهی بر اساس مجوز صادره امکان نخواهد داشت و تمامی مالکان سایت های پرورش ماهی سردآبی شهرستان موظف به تولید بر اساس دبی ورودی به سایت هستند.
وی تاکید کرد: در صورت بروز هرگونه خسارت یا تلفات ناشی از کم آبی، مسوولیت بر عهده مالک سایت پرورش ماهی خواهد بود و این اداره هیچگونه تعهدی در این خصوص نخواهد داشت.
وی افزود: در حال حاضر شهرستان سلسله با داشتن ۴۹ مزرعه فعال پرورش ماهی و تولید سالانه چهار هزار تن، رتبه دوم را در لرستان دارد.
جودکی گفت: همچنین با توجه به کاهش شدید نزولات جوی، کاهش حدود ۷۰درصدی منابع آب سطحی و زیر زمینی، پیرو مصوبات جلسات شورای حفاظت از منابع آب استان و احتمال خشک شدن رودخانه ها، کشت برنج، سیب زمینی و هندوانه در شهرستان سلسله ممنوع اعلام شد.
وی با تاکید بر ضرورت اجرای این مصوبه ادامه داد: در صورت کشت، تامین آب اراضی مذکور انجام نخواهد گرفت و هرگونه عواقب بعدی برعهده متخلفان خواهد بود.
وی تصریح کرد: همچنین جهت جلوگیری از خسارت به آبخوان ها، تمامی مالکان چاه های کشاورزی و صنعتی ملزم به تمدید پروانه و نصب کنتور هوشمند بر اساس مجوز صادره شده اند و چنانچه این مهم را رعایت نکنند قطع برق چاه ها انجام می شود که هرگونه خسارت ناشی از قطع برق بر عهده مالک چاه خواهد بود.
نظر شما