به گزارش جمعه ایرنا، حجت الاسلام محمود شربیانی در جمع مسوولان شهرستانی افزود: حضور اداره اوقاف و امور خیریه نویدبخش توسعه برنامههای فرهنگی و اجتماعی در منطقه خواهد بود، ضمن اینکه بازسازی، تعمیر و تجهیز مساجد، ساماندهی هیئت امنای مساجد و امامزادهها، امور قرآنی، فعالیتهای فرهنگی و موقوفات که در شرایط بحرانی بار سنگینی از دوش مردم برمیدارد چون این مسایل با وجود اداره اوقاف به درستی ساماندهی میشوند.
وی با تاکید بر اینکه در ماه مبارک رمضان تمام مساجد باید بازگشایی شود و هیئت امنا نسبت به آمادگی مساجد اقدام کنند، گفت: فرهنگ قرآن خوانی در ماه مبارک رمضان باید در جامعه ترویج و گسترش یابد و اگر هیئت امنای مساجدی در این راستا کوتاهی کنند، با تشکیل کمیته ای با حضور مسئولین ارشد شهرستان، تعیین تکلیف خواهند شد.
امام جمعه عجب شیر با اشاره به اهمیت و جایگاه ماه مبارک رمضان در کسب فضایل اخلاقی و مذهبی، افزود: در این ماه انجام فرضیه مهم امر به معروف و نهی از منکر برای جلوگیری از روزه خواری برای همه آحاد امت اسلامی واجب است.
وی با بیان اینکه سنت حسنه افطاری بر اساس سادگی و سبک زندگی اسلامی و دوری از تجمل و اسراف باید هر چه بیشتر در جامعه نهادینه شود، گفت: در شهرستان عجب شیر در صورت موافقت ستاد کرونا، سفره های افطاری ساده یا غذای بیرون بر در نقاط مختلف شهر و در مساجد گسترده خواهد شد که مؤمنان و روزه داران از این سفره ها بهره مند خواهند شد.
فرماندار شهرستان عجبشیر هم اظهار کرد: تبیین فضیلت های ماه مبارک رمضان و برگزاری جلسات قرآن ، مهمترین اولویت کاری کانون مساجد در ماه مبارک رمضان است.
جعفر قادری با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان، فرصت ورود به ضیافت الهی است، گفت: این ماه بهترین فرصت برای عبادت و جذب جوانان به مساجد برای ترویج آموزه های دینی است.
وی با تأکید بر لزوم استفاده خانوادهها از فرصت ماه رمضان برای جذب جوانان و نوجوانان به سوی آموزههای دینی، اظهار کرد: فضای معنوی ماه رمضان باعث استحکام هرچه بیشتر نظام خانواده میشود.
قادری خواستار پیگری و اجرای برنامههای فرهنگی و معنوی متناسب با ماه مبارک رمضان در ادارات شهرستان عجبشیر شد و اظهار کرد: ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن و ماه پر خیر و برکتی است و همه باید سعی کنیم از برکات این ماه نهایت استفاده را ببریم.
نظر شما