جریمه‌ سنگین برای بی‌توجهی به مسائل بهداشتی در خبازی‌های خاش اعمال شود

زاهدان- ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش سیستان و بلوچستان گفت: برخی از خبازی‌های این شهرستان در موضوع بهداشت و رعایت مسائل بهداشتی دقت نظر کافی را ندارند بنابراین باید جریمه‌های سنگین بر این گونه خبازی‌ها اعمال شود.

دکتر رضا کرد روز پنجشنبه در حاشیه نشست اعضای کارگروه آرد و نان خاش در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: باید برای کسر سهمیه و تعطیلی و یا تشویق واحدهای فعال و اجرا کننده دستورالعمل‌های بهداشتی فکری اساسی شود.
وی با تاکید بر اینکه باید نان کیفی و سالم و بهداشتی باید به دست مردم برسد افزود: سلامت مردم در اولویت است و همگان موظف هستیم برای مردم خدمت کنیم تا بتوانند نیازهای اولیه خودشان را با کیفیت خوبی به دست بیاورند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری خاش هم گفت: تامین نان مردم و جلوگیری از قاچاق آرد و سوخت و تعطیلی خودسرانه خبازی‌ها در اولویت است.
علیرضا شهنوازان بیان کرد: پخت دیرهنگام و تعطیلی زودهنگام خبازی ها قابل پذیرش نیست و تلاش برای صف زدایی و بالابردن کیفیت و بهداشت و رعایت ساعات پخت نان با هدف رفع دغدغه های مردم مورد تاکید است.
وی افزود: حدود ۱۰۰ واحد خبازی در شهرستان خاش فعالیت دارند که فعالیت حدود ۶۵ واحد در سطح شهر خاش بوده، بنابراین با وجود این خبازی ها نباید مردم دغدغه تامین نان داشته باشند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری خاش ادامه داد: بازدیدهای مستمر و ایجاد فضایی نا امن برای متخلفان و ارائه آموزش‌ها در جهت رفاه حال مردم در ماه مبارک رمضان به صورت جدی تداوم یابد و اعضای کارگروه آرد و نان موظف شدند این موارد را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی اظهارداشت: پخت نان بی کیفیت و شلوغی صف مقابل خبازی ها باید از سطح شهرستان برچیده شود، زیرا مردم انتظار دارند در ساعات مختلف شبانه روز نان باشد و شرایط به نحوی پیش برود تا نان در سفره های مردم به صورت کیفی بیاید.
شهنوازان گفت: کارخانه آرد خاش ظرفیت تولید ۱۵۰ تن آرد را در روز دارد و بر همین اساس از مسوولان استان انتظار داریم که حدود ۲ هزار تن سهمیه آرد مورد نیاز این شهرستان و تفتان را از محل همین کارخانه تامین کنند تا خرید و حمل و نقل آرد برای خبازان آسان تر شود.
وی بیان کرد: هم اینک حدود ۳۸ هزار تبعه خارجی در این شهرستان حضور دارند و عامل مهم تشکیل صف های طولانی نان هستند، بنابراین باید برای ساماندهی آنها و تامین رفاه مردم اقدامات موثری انجام شود.
عبدالبصیر هاشمزهی رییس اتحادیه خبازان خاش هم گفت: در جهت حمایت از واحدهای خبازی باید نرخ نان افزایش یابد و در روزهای آینده برای موضوع نرخ جدید نان و زولبیا و بامیه تصمیم گیری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha