به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان در بازدید از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور ناجا (شهرک آزمایش) در جریان نحوه عملکرد سامانههای راهور ۱۲۰، سامانه هواشناسی، سامانه لرزهنگاری، سامانه ۱۴۱ یا مدیریت راههای کشور، سامانه ترافیک آنلاین کلانشهرها، سامانه گوگل مپ، سامانه امداد و نجات و سامانه هوشمند شمارش تردد و ثبت تخلفات جادهای قرار گرفت.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کل کشور در حاشیه این بازدید گفت: برخی ترک فعلها موجب شده است که ما شاهد افزایش تلفات و جراحات در حوادث رانندگی باشیم.
وی افزود: خدمتی که پلیس در ایام نوروز انجام میدهد معمولا دیده نمیشود و همانطور که پزشکان و پرستاران ما در مبارزه با ویروس کرونا زحمت فراوانی کشیدند و کار جهادی کردند، کار پلیس هم در این ایام جهادی است.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور اظهار داشت: اکنون ۱۲ هزار پلیس در جادهها مستقر هستند تا سلامت مردم را حفظ کنند و با وجود اینکه فوت یک نفر هم در تصادفات زیاد است، اما در صورتی که مجاهدتهای پلیس در جادهها نبود، آمار تلفات جادهای بسیار بالاتر از میزان فعلی بود.
پورخاقان با بیان اینکه هر جامعهای باید قدردان مجاهدتهای پلیس باشد، گفت: سطح جرایم در میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با نیروهای مسلح سایر کشورها بسیار کمتر است و علت آن هم تقیدات و عمل به آموزههای دینی در بین نیروهای پلیس کشور میباشد.
وی افزود: ما با همان یک در هزار تخلفی که شاید در پلیس دیده شود نیز، در سازمان قضایی برخورد میکنیم و همه تلاش مجموعه این است که در این پیراهن سفید خدمتگزاری، لکه سیاهی ظاهر نشود.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: نیروی انتظامی و پلیس، سازمان قضایی نیروهای مسلح را بازوی قدرتمند خود بدانند و ما از یک طرف از وقوع جرم پیشگیری میکنیم و از طرف دیگر اگر جرمی رخ داد، اعمال قانون خواهیم کرد.
وی به موضوع تصادفات رانندگی اشاره کرد و گفت: در عرصه تصادفات، متاسفانه آنچه دیده میشود تخلف راننده است، اما هیچکس نمیگوید چند درصد تصادفات به علت مشکلات راهها و جادهها بوده و ما در این بین با برخی ترک فعلها مواجه بودهایم که موجب وقوع برخی تلفات و جراحات ناشی از تصادفات و سوانح رانندگی شده است.
پورخاقان به موضوع نقص ایمنی و اشکالات از جمله باز نشدن کیسه هوا و مشکلات ترمز خودروها اشاره کرد و گفت: خودرویی که امنیت نداشته باشد، در تصادفات آسیبپذیر است.
وی افزود: پیش از این پلیس در کارشناسیهای خود، سهم مقصران و دستگاهها را در وقوع تصادف بیان میکرد و درخواست میکنیم پلیس مجددا این امر را احیا کند تا به گونهای نباشد که فقط رانندگان در تصادفات مقصر اعلام شوند و باید عوامل موثر دیگر هم اعلام شود تا اقدامات لازم جهت جلوگیری از این سوانح انجام گیرد.
سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا نیز توضیحاتی در خصوص این سامانهها و کاربرد اطلاعات آن برای پلیس و نیروی انتظامی مطرح کرد.
نظر شما