به گزارش ایرنا "حمید خادم" روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پل تاریخی ورودی شمالی شهر پلدختر اظهار داشت: این سازه تاریخی در سیل سال ۹۸ دچار آسیب شد و دیواره های آن در ناحیه شرقی نیاز به مرمت دارد.
وی افزود: همچنین پایه بزرگ بخش شرقی پل در حاشیه رودخانه کشکان در معرض خطر مجدد سیلاب قرار گرفته است و نیاز به استحکام بخشی دارد.
سرپرست فرمانداری پلدختر گفت: با توجه به بررسیهای انجام شده پایه قسمتی از طاق باقی مانده از این پل تاریخی که جاده ترانزیتی تهران- جنوب از زیر آن عبور می کند، ترک برداشته و در معرض تخریب است.
خادم یادآور شد: این اثر تاریخی با یکهزار و ۷۰۰ سال قدمت متعلق به دوره ساسانیان و قبل از اسلام است که در ورودی شمالی شهر پلدختر قرار دارد و در نخستین فرصت باحضور مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان وضعیت آن مورد بررسی قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: پل های شهرستان پلدختر نیاز به ایجاد زیرساخت های گردشگری دارند که امید است اعتبارات لازم برای این امر در نظر گرفته شود.
پل تاریخی پلدختر به شماره ۱۶۷۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
دایک حفاظتی و جاده بین مزارع از مطالبات اهالی روستای چم گز پلدختر است
سرپرست فرمانداری پلدختر همچنین در بازدید از روستای چم گز گفت: احداث دایک حفاظتی و جاده بین مزارع از عمده مطالبات اهالی این روستا است چراکه نبود دایک حفاظتی حاشیه رودخانه کشکان هنگام وقوع سیلاب، منازل مسکونی و روستا را در معرض خطر قرار می دهد.
خادم افزود: نامناسب بودن جاده بین مزارع از دیگر مشکلات روستای چم گز بود که با هماهنگی جهاد کشاورزی تا هنگام برداشت محصول تلاش میشود این مشکل رفع شود.
سرپرست فرمانداری پلدختر گفت: مشکل افت فشار آب آشامیدنی در فصل گرما از دیگر خواستههای اهالی روستای چم گز است که مقرر شد شرکت آب و فاضلاب تمهیدات لازم جهت تعویض پمپ و رفع مشکل افت فشار آب را بیاندیشد.
خادم یادآور شد: با پشت میز نشینی نمی توان مشکلات مردم را حل کرد بنابراین باید فرآیندهای جاری سیستم را به نفع مردم تغییر داد چراکه رسیدگی به مردم به ویژه محرومان از اهداف انقلاب اسلامی است.
وی با تاکید براینکه باید موانع خدمت رسانی به مردم را از میان برداشت، گفت : مدیران باید در بین مردم باشند و در مسیر حل مشکلات گام بردارند همچنین یکی از مهمترین کارهای مدیران افزایش ارتباط با زیر مجموعه است.
نظر شما