رضا خانی روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به بارندگیهای اخیر و پیشبینی هواشناسی مبنی بر تداوم بارشها و عبور آب با حجم نسبتاً بالا از مسیلها و رودخانهها، تدابیر و تمهیدات لازم برای پیشگیری از بروز خطرات و خسارات احتمالی در نقاط مختلف روستایی اتخاذ شده است.
وی اظهار داشت: عملیات پایش مستمر و لایروبی کانالهای هدایت آب در سطح روستاهای بخش مرکزی شهرستان پاکدشت برای مقابله با آبگرفتگی و سیل احتمالی از مدتها قبل انجام شده و با اجرای طرحهای آبخیزداری و احداث سدهای گابیونی توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، بخشی از خطر وقوع سیلاب در مناطق شمالی پاکدشت رفع شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام دستگاههای امدادی، خدماتی و اعضای ستاد مدیریت بحران بخش مرکزی تا پایداری شرایط جوی در آماده باش کامل قرار دارند.
خانی اضافه کرد: با توجه به هشدار زرد اعلام شده از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع تندباد و بارش نزولات جوی، از مردم به ویژه روستائیان درخواست میشود تا از تردد، توقف و اسکان در حاشیه رودخانهها جداً خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه موانع عبور سیلاب، موضوع را به اطلاع مسوولان منطقه برسانند.
وی ادامه داد: هم اکنون دهیاری روستاهای حمامک، حاجیآباد و توچال به دلیل عبور رودخانه فصلی از این مناطق در حالت آماده باش قرار دارند تا در برابر هر حادثه احتمالی آمادگی مقابله وجود داشته باشد.
بخشدار مرکزی پاکدشت اظهار داشت: شهرستان پاکدشت به دلیل واقع شدن در ضلع جنوبی ارتفاعات موسوم به چهل قز و سنگتراشان، همواره در خطر وقوع سیلاب قرار دارد و واقع شدن محور مواصلاتی امام رضا(ع)در این شهرستان، مقابله با سیلاب و آبگرفتگی را اهمیت بیشتری برخوردار میکند.
وی یادآور شد: در سیلاب ۳۰ شهریور سال ۱۳۹۴ بر اثر وقوع سیلاب ناگهانی، چهار نفر جان خود را در این شهرستان از دست دادند.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما