حجت الاسلام سید محمود عرب روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به پراکندگی موجود در شهرستان قزوین، هم اکنون در بخش طارم و الموت مرکز فنی و حرفهای وجود ندارد و این مناطق باید برای آموزش مسافت طولانی را سپری کرده و از خدمات مرکز شهرستان استفاده کنند.
وی اضافه کرد: با همکاری آموزش و پرورش میتوانیم از طریق مراکز شبانه روزی شرایطی را فراهم کنیم که مهارت جویان بتوانند در دورههای مختلف فنی و حرفهای شرکت کرده و از خدمات آموزشی آن برخوردار شوند.
حجت الاسلام عرب توسعه آموزش فنی و حرفهای را ایجاد بستری مناسب برای اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: هر اندازه پراکندگی مراکز آموزش فنی و حرفهای در استان افزایش یابد، اقشار مختلفی امکان بهره مندی از مهارت افزایی را خواهند داشت.
این مسوول به وجود ۱۰ مرکز دولتی و ۱۸۱ مرکز آموزشگاه آزاد و خصوصی در استان اشاره کرد و گفت: پنج مرکز دولتی استان که متعلق به آموزش زنان است که میتوانند انواع مهارتهای هنری، تزیینی، خیاطی و صنایع دستی را فرا بگیرند.
حجت الاسلام عرب خاطرنشان کرد: شهریه مراکز دولتی مصوب و کشوری بوده در مقایسه با آموزشگاههای آزاد و خصوصی نرخ بسیار پایین دارد که این شرایط برای افراد با تمکن مالی پایین شرایط خوبی است تا با دریافت یک مدرک معتبر وارد بازار کار شوند.
وی یادآور شد: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی برخی از مهارتها باید به بخش خصوصی واگذار شود و مشاغل سنگین مثل جوشکاری، تراشکاری و غیره دولتی بماند.
نظر شما