آنها روز چهارشنبه در گفتگو با ایرنا با تمجید از بافت تاریخی و منحصر به فرد میبد، مبلمان زیبا و سنتی این شهر را جالب و کم نظیر توصیف کردند.
آذر امیری گفت: دومین بار است که بعد از هفت سال از میبد دیدن میکنم ، مردم میبد مهمان نواز هستند و استقبال خوبی از مسافران دارند و در این شهر میتوان هر چیزی که نشان از تاریخ کهن ایران دارد مشاهده کرد.
وی که از شهر کرمانشاه به میبد سفر کردهاست ، افزود: چهره شهر نسبت به چند سال پیش تغییرات زیادی کرده ، قبلا شبیه روستای بزرگ بود و الان بزرگتر به نظر میرسد ، بناهای فرسوده و خیابانهای شهر حالت بازسازی شده دارند ، فضای سبز آن نیز بیشتر شده است.
به گفته احمد ابراهیمیان شهروند یزدی که بعد از چند سال به همراه خانواده از شهر میبد بازدید کردهاست ، شهر میبد تغییر بسیاری کرده ، جادهها بهسازی و بازسازی شده و شهر چهره تمیزی دارد ، همچنین جاذبههای گردشگری شهر نیز جلوهای زیباتر نسبت به سالها پیش دارند.
به گفته رویا لقمانی که در قالب تور گردشگری از تهران به سمت شهرهای مرکزی ایران سفر و از میبد نیز برای اولین بار بازدید کردهاست ، میبد شهری است که با وجود داشتن جاذبه های گردشگری زیبا به نوعی بیروح است و وزش باد و خاک نیز در این شهر واقعا آزار دهنده است و متاسفانه مسئولان تاکنون فکر زیادی برای کاشت درخت برای جلوگیری از برخاستن گرد و خاک نکرده اند.
وی ادامه داد: میبد شهر خوبی است به شرطی که نسبت به آن توجه شود ، مردم و مسئولان باید به پاکیزگی و شستشو و نظافت شهر اهمیت دهند ، جوانان را تشویق کنند که به بررسی رویکرد تامین آب که مردم در ۷۰۰ سال پیش داشتند ، بپردازند.
وی همچنین اظهار کرد: برای رفتن به مکان گردشگری شهر وسیله ایاب و دهاب و ایستگاههایی برای تردد گردشگران با قیمت مناسب وجود ندارد ، متاسفانه حتی یک شیرینی فروشی در سطح شهر برای خرید شیرینی سنتی ندیدم ، رستورانهای شهر غذاهای متنوع ارایه نمیدهند و بیشتر کباب غذای اصلی آنها است ، آلودگی در شهر به عیان دیده میشود و متاسفانه دستشویی و توالت تمیز بین راهی مشاهده نکردیم.
لقمانی تصریح کرد: همه موارد را به عنوان یک شهروند مطرح کردم تا رفع آنها مورد توجه مسئولان برای جذب بیشتر گردشگران باشد.
محمد دارابی هم که از جنوب کشور به میبد آمده بافت تاریخی میبد را ستود و آن را جذاب توصیف کرد.
به گفته وی لازم است مسوولان توجه بیشتری به این شهر داشته باشند.
رییس اداره میراث فرهنگی میبد گفت: تا پایان روز اول فروردین ۵۸ خانوار و در مجموع ۲۵۰ نفر در مدرسههای اختصاص داده شده از سوی آموزش و پرورش ، ۶۱ نفر در هتلها ، ۴۸ نفر در خانه های مسافر ، ۲۵ نفر در اقامتگاههای بوم گردی اسکان داده شدهاند و تقریبا ۱۳۰ نفر در پارکها و فضای سبز اقامت گزیدهاند.
مهرداد ذوالفقاری ادامه داد: ۲ هزار و ۲۹ نفر گردشگر ایرانی و ۶۵ نفر گردشگر خارجی از جاذبههای گردشگری شهر بازدید کرده اند و در مجموع ۱۳ هزار و ۷۵۰ نفر آمار کل گردشگری شامل جاذبه های گردشگری، محورهای گردشگری، اماکن تاریخی و مذهبی و اماکن اقامتی به اداره میراث فرهنگی شهرستان اعلام شدهاست.
وسعت بافت تاریخی میبد ۷۰۰ هکتار است و این شهر با داشتن ۳۰۰ بنای تاریخی ثبت ملی از مناطق باستانی و تاریخی کشور محسوب میشود.
مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما