به گزارش ایرنا، مرتضی بحرانی روز سهشنبه به رسانه ها اعلام کرد: در این نظارت های قرنطینه ای،محصولات از نظر ویژگی های ظاهری(ارگانولپتیک)،وضعیت نشانه گذاری(لیبلینگ)، شرایط بهداشتی خودرو حمل محصول، دمای مناسب محصول در طی مسیر از مبدا تا مقصد، دمای مناسب در مقصد، تطابق محصول با گواهی بهداشتی صادره و انجام نمونه برداری در صورت لزوم، مورد توجه قرار می گیرند و پس از تایید تمامی شرایط و ضوابط بهداشتی -قرنطینه ای اجازه بارگیری، تخلیه و مصرف محصول داده می شود.
وی تصریح کرد: خودروهای حمل فرآورده های خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی هستند برای هر کدام کد رهگیری بهداشتی صادر می شود و برای هر محصول حمل شده ،گواهی بهداشتی حمل در سامانه یکپارچه قرنطینه سازمان دامپزشکی صادر می شود که پس از حمل بهداشتی محصول محموله توسط دامپزشکان و کارشناسان بهداشتی بازدید و درصورت رعایت شرایط بهداشتی در طول مسیر،اجازه تخلیه و مصرف داده می شود.
نظر شما