«محمد طهماسبی آشتیانی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پرداخت اعتبارات کمک درمانی به بیماران نیازمند از تیرماه سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد و تا پایان سال در این راستا، ۴۷۳ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.
وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر همواره یاریگر قشر آسیب پذیر جامعه بوده و حلقه اتصال توان توانمندان و نیاز نیازمندان است و این معاونت با همکاری شعبات جمعیت هلال احمر در سراسر استان مرکزی نسبت به ارائه خدمات حمایتی درمانی ویژه مددجویان و نیازمندان تلاش میکند.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان مرکزی ادامه داد: کمکهای درمانی صورت گرفته به بیماران در زمینههای دارو، درمان، هزینههای بستری، ارتوپدی، فیزیوتراپی و پاراکلینیک بوده که به صورت بلاعوض و یا تسهیلات قرض الحسنه از طریق بانکها پرداخت شده است.
طهماسبی آشتیانی افزود: افزایش قیمتها و فشار بالای اقتصادی بر روی خانوادههای کم بضاعت و همچنین افزوده شدن تأثیرات منفی اقتصادی شیوع ویروس کرونا در کشور، تعداد بسیاری از افراد را دچار مشکلات زیادی کرده است و بسیاری از افراد از پس تامین هزینههای درمانی خود بر نمیآیند و یا امکان ادامه روند درمان را ندارند.
وی عنوان کرد: جمعیت هلال احمر با نیازسنجی دقیق و به هنگام توانسته است در این زمینه مداخله کند تا بخشی از این هزینه ها جبران شود.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان مرکزی ادامه داد: حضور بیشتر خیران در این مسیر نقش موثری در کاهش آلام نیازمندان و دردمندان دارد.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما